facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunengs HiFi

Address: Tulegatan 50 , Sundbyberg 172 72, AB, SE
Phone: +46 8 29 65 75
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 72


Opening Hours

Monday: 11:00-16:00
Tuesday: 11:00-16:00
Wednesday: 11:00-16:00
Thursday: 11:00-16:00
Friday: 11:00-14:00


related searches: begagnad hifi stockholm, rehifi
Similar places near
Hemmakväll Hemmakväll 821 meter Aldrig fel med Hemmakväll. Bra utbud på saker och stor fräsch lokal. Mer DrPepper, do...
Categori Data AB - Säkerhet ger trygghet Categori Data AB - Säkerhet ger trygghet 2 km Det lilla lokala företaget som jobbar internationellt
Reviews
Kom in med en trasig din kabel som löddes om till rca för en spottstyver på min Dual 721. Fint sortiment och snabb service. Obs inte min spelare på bilderna utan bara ett urval från butiken.
Hade verkligen sett fram emot besöket på Lunengs hifi. Åkte dit för att äntligen få hjälp att sätta ihop en ljudanläggning, som jag saknat så under många år. Luneng visade sig vara mycket ovillig. Betyget dras upp pga att han själv gav mig det goda rådet att inte köpa något från honom. Jag hittade en kunnig och hjälpsam kille på blocket istället och nu har jag en fin vinylspelare och förstärkare, som säkert hade varit dyrare om jag köpt de hos honom.
Ville köpa ett försteg, men Luneng ville inte släppa det utan ville sälja ihop med ett slutsteg som inte hörde till samma serie.. senare när han sålt slutsteget ville han ha mera för försteget än han begärt tidigare, så jag sket i det. Något dyrt vissa grejer faktiskt, men visst går det väl att göra fynd med andra.., men som sagt jag gillar inte hans prisresonemang med att höja priset på nåt man vill ha, bara för att..
Jag förstår inte de andra rescenscionerna! Farbror Luneng är Micke snäll och arbetar hängivet nästintill ideellt med att driva denna rörelse. Det får man b#@$& visa lite hänsyn till! Jag har kompletterat mina gamla HiFi utrustningar här och måste be och få visa min tacksamhet för detta genom att lägga dessa ord!
Erfaren personal som ger mycket bra service!
Trevligt hifi butik lite dyrt
Översatt av Google Materialet håller en bra standard, men priserna är riktigt höga ... Tummen upp! Original Il materiale presente è di buon livello , ma i prezzi sono veramente alti ...Pollice a metà !
Översatt av Google Gammal elektronik till rimliga priser. Bra för skivspelares behov. Original Old electronics at reasonable prices. Good for record player needs.
Comment on this business

to add Lunengs HiFi map to your website;