facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemmakväll Lerum

Hemmakväll Lerum
"I Lerum hittar ni vår butik bara 1 minuts promenad från tåg och busstationen med restaurang Le´Rum som närmsta granne."
Address: Centrumpassagen 9, 44330 Lerum
Phone: 030216959
City: Lerum
Zip Code: 44330


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 22:00
Saturday: 10:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 22:00


related searches: Hålla lösgodis färskt, Lösgodis sorter, Hemmakväll Instagram, Godis Hemleverans, Go bananas godisbutik, Klippkungen, Coopers Candy, Karamellkungen godis
Similar places near
ICA Nära Hallsås ICA Nära Hallsås 596 meter Vet inte riktigt vilket mervärde man får för de väl tilltagna priserna. Jag betalar g...
Reviews
Platsen vi besöker när vi skall köpa lördagsgodis. Väldigt bra utbud och butiken är i ordning. Finns även glass och dricka med några presentartiklar. Det som saknas för att ge max betyg är att man får ingen ytterligare förankring till butiken. Det saknas något för att man skall bindas hårdare till varumärket än bara godiset. Sedan kanske jag ställer höga krav men oavsett så rekommenderas butiken vid godis behov.
Jag är lycklig över att den här butiken finns kvar. Även om den underbara tiden då vi hyrde 3, eller 5 filmer över helgen, är förbi så finns den här butiken kvar som en påminnelse över tiden. Smart nog har butiken numera stans med omnejd bästa sortiment på lösgodis och annat som är trevligt just för en hemmakväll.
Väldigt gott godis, men sist ja va där inne så bemöttes jag av en expedit som hade ätit citron eller något liknande, allt som kallas service å ett leende på läpparna saknades så ledsamt att se en så ung kvinna rata sitt jobb och kunder på de sättet
Massvis av godis att välja på. Vi älskade hemmakväll när dom öppnade för några åren, men nu har de höjt priset på godiset rejält och ica i Hulan, samt bonum har minst lika bra godis. För 40 kr/kilot billigare.
jag gick fram med godispåse till ung tjej som sitter kassören,och hon va väldigt syr och otrevligt mot mig på grund av att jag är etnisk bakgrund.
Jag är genuint dunderbesviken på namnbytet, innan hette det hemmakväll, det var det närmsta ett hem jag någonsin har kommit. 10/10
Ganska dyrt ställe att handla på men väldigt gott och färskt godis
Bra med färskt godis ,fler affärer skulle lära sig av det
Alltid supergott godis och trevlig personal.
Gå inte in där...ta en evighet att kommer ut för dem ha så himla mck att väljer mellan... snygg å rent..trevlig personal..rekommenderas..
Comment on this business

to add Hemmakväll Lerum map to your website;