facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Hallsås

ICA Nära Hallsås

About

Välkommen till ICA Nära Hallsås! En riktigt bra mataffär för dina dagliga inköp.

Address: Kring-alles väg 52, 443 34 Lerum
Phone: 030210203
City: Lerum
Zip Code: 443 34


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: ICA Hallsås erbjudande, Hallsås, Lerum, ICA Servett, ICA Servett erbjudande, ICA Hallsås Lerum jobb, ICA Kvantum, ICA Kvantum Lerum, ICA Servett, Lerum öppettider
Similar places near
Hemmakväll Lerum Hemmakväll Lerum 596 meter Platsen vi besöker när vi skall köpa lördagsgodis. Väldigt bra utbud och butiken är i...
Reviews
Vet inte riktigt vilket mervärde man får för de väl tilltagna priserna. Jag betalar gärna lite extra i mindre lokala butiker - men jag upplever att de ofta har tomt i hyllorna på basala varor och jag får ändå lov att komplettera på annan butik. Då ser jag inte riktigt vad jag får betala extra för. Lokal närvaro för en del, men med andra aktörer två minuter bort för egen del kommer jag nog inte handla här så många fler gånger. Annars till synes trevlig personal.
Jättetrevlig personal men dåligt utbud dvs inget utöver "basvaror" som erbjuds. Brödet känns ofta gammalt och inte så mkt att välja på. Saknar spännande erbjudanden.
Fint att de har Picadeli tillgängligt, men vissa ingredienser borde bytas ut oftare. Och att de borde tina kycklingbitarna innan så att de inte är helt frysta vid plockning.
Går in på affären med ett gott humör, men kommer tyvärr ut utan någon vilja att leva. Personalen bemöter en dåligt 9/10 gånger. Gubben är alltid valid dock. Tanten låter en inte köpa energidricka trots att man visar upp legitimation, detta eftersom att hon inte vet vem som skall dricka drickan. Personalen vill uppenbarligen inte sälja sina produkter. Big shoutout till gubben och den unga killen, äkta bröder. Tanten borde se över ett karriärsbyte, men också ett besök till närmsta psykmottagning.
Dryg och otrevlig personal. En äldre kvinnlig personal i kassan som skriker och har dåligt tonläge. Jag har alltid fått bra bemötande av all annan personal tidigare förutom henne. Extrem dålig service. ush!!!
En trevlig liten butik som har det mesta man behöver, väldigt goda muffins samt att det finns en kopp kaffe att köpa :
Halv bra med lite dyrare än andra ica:or
Tack Martin Zettergren med fin personal! 10% varje vecka, valfri dag, inte helt fel. En Glad pensionär!
Fräsch butik med ett för storleken bra utbud. Dom flesta inte alla i personalen är mycket trevliga. Finns två i personalen som i princip alltid är griniga.
Den otrevligaste personal jag någonsin varit med om! Undrar hur fan dom fick sitt jobb! Nog man kan ha en dålig dag men om alla i personalen beter sig såhär så är det något jävligt fel! Har man valt ett service yrke så måste man veta hur man ska bemöta kunder!
Comment on this business

to add ICA Nära Hallsås map to your website;