facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Heron City Bowling

"Välkommen till O'Learys Heron City Bowling - Where Fans Meet! Hos oss kan du spela shuffleboard, Bowling, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, nattklubb, kick-off och fest. Välkommen till oss!"
Address: Dialoggatan, 141 75 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 - 505 602 00
City: Skärholmen
Zip Code: 141 75



related searches: Bowling Stockholm, O'learys bowling, Bowling Gullmarsplan, Heron City food court, Heron City bio, Kungsholmen Bowling, Rock and Bowl stockholm, Olearys Mall of Scandinavia
Similar places near
Heron City Heron City 18 meter Blev väldigt besviken vid mitt första besök vid Heron City. Det var ganska slitet och...
Reviews
Vi väntade nästan en timme på maten, vi va 4 personer och alla va inte nöjda med med det man beställde. hamburgare va smaklös och så liten. Åk inte dit om du vill äta god mat!
Ganska mycket folk, personalen var underbemannad. Servitörerna verkar nya och osäkra, skriver upp allting långsamt på ett papper och glömmer vem det är som ska ha vad. Har inte koll på allergener. När vi väl fick maten var den sådär. Sötpotatispommesen var råa och tomatsalladen ett skämt. Försökte beställa mer öl men de hade ”15 beställningar före” och så gick de. Rekommenderar inte
Inte acceptabel. TV apparater är placerade som reklamskyltar för att locka in en och absolut inte dekorerade till att se på fotbolls matchen utan att sträcka sig. Fick en obekväm ställning redan i första halvlek. De utlovar matchsändning men sedan visste inte ens bartendern om kanalen fanns. Detta ska ju trots allt heta "sportbar". Jag tar inte in arkadhallen i min recension men den är någorlunda utdaterad iofs, men det finns en charm där. Hursomhelst, olearys som sportbar, nej tack. När de väl ansåg att matchen självklart gick att sända, storspel Chelsea vs Man City. Så utlovade de att endast sända FÖRSTA halvlek. Vad i Jarls helskägg menas med det här?! Jag går inte hit nåmera faktiskt. Arkadhallen är bra men det är inte deras affärer ändå. Jag tänker inte bidra på detta ställe har jag nu bestämt.
Stjärnorna går till en av tjejerna som ändå gjorde sitt jobb. Fick varken frågan om dessert eller mer att dricka, vi fick vänta på notan i över 20 minuter. Har man bett om något ska det inte ”glömmas”, vi fick påminna tjejen som var där för att jobba om notan då den andra aldrig kom med den. Det var inte fullt ös på människor där som annars hade gjort mig mer förstående.
Vi var ett gäng här för att äta och spela Prison Island. Överlag var det en dyr upplevelse sett till vad som levererades. Maten var inget större fel på, OM den hade serverats för halva priset. Nu gjorde den inte det och till det pris som det kostade kan jag inte säga att jag var speciellt belåten. Prison Island var inte heller någon större succé. Det var dyrt och ett antal rum var ur funktion. Att något enstaka rum är ur funktion är väl sådant som händer, men en liten brasklapp om att så är fallet hade inte skadat. Överlag kan jag inte säga att jag är speciellt nöjd med upplevelsen. Tyvärr.
Bästa stället att spela, mat och sport.Mat: 5/5
Vill de inte ha besökare? Vidrigt ställe. Hade fått 0 Zero Andra stjärnor om det hade gått. Gå på vilket annat ställe som helst än detta.
Sämsta upplevelsen någonsin. Sur personal som suckar och ignorerar. Min club sandwich hade inget utom kycklingen i som stod på menyn, däremot en massa annat som var äckligt. Kycklingfilén var stenhård och torr. Stekt flera timmar tidigare och typ micrad. Surdegsbrödet var stekt i 1kg smör så den goda smaken av surdeg hade ersatts av flott, förmodligen för att brödet var gammalt. Aldrig igen... Aldrig!
Personal är inte så hjälpsam. De kunde inte vis mig hur man köpa spelkort för att spela spelmaskin.Tjänst: 1/5
Inget ställe jag rekommenderar. Fick gammalt dåligt hårt kött som va uppvärmt från lunchen. Gå inte dit
Comment on this business

to add Heron City Bowling map to your website;