facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Heron City

Heron City

About

Heron City - Levande Shopping. www.heroncity.se. Dialoggatan 2, Stockholm 14175

Story

Hos oss handlar det inte bara om att du ska finna det senaste inom heminredning, elektronik och sakerna till din fritid, vi vill samtidigt att du ska uppleva något tillsammans med din familj - vara ett levande centrum där shopping inte är det enda nöjet!

PARKERING
Det är aldrig problem med parkering när du besöker Heron City. Här finns 1800 gratis parkeringsplatser fördelade i vårt parkeringshus och på parkeringsytan utomhus. Nära entrén finns 15 handikappsplatser.

BORTTAPPAT
Har du tappat eller glömt något här på Heron City, kontakta vaktcentralen på:
08- 505 600 39

FACEBOOK POLICY
"Vi vet att du redan känner till begreppet nätetikett men vi vill ändå påminna om vikten av att hålla en vänlig och artig ton i detta forum. Kommentarer som kan verka stötande och/eller innehålla hets mot folkgrupp och/eller personangrepp förbehåller vi oss rätt att plocka bort, liksom kommentarer som publiceras på annat språk än svenska. Vill du ha en dialog med oss och vara säker på att få svar, ber vi dig att kommunicera på svenska i första hand och engelska i andra - de är de två språk vi har support för här på Facebook.
De kommentarer, åsikter och bilder som läggs upp av våra fans på denna sida speglar inte nödvändigtvis Heron Citys åsikter och värderingar."



"Hos oss handlar det inte bara om att du ska finna det senaste inom heminredning, elektronik och sakerna till din fritid, vi vill samtidigt att du ska uppleva något tillsammans med din familj − vara ett levande centrum där shopping inte är det enda nöjet!"
Address: Dialoggatan 2, 141 75 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
City: Skärholmen
Zip Code: 141 75



related searches:
Similar places near
Heron City Bowling Heron City Bowling 18 meter Vi väntade nästan en timme på maten, vi va 4 personer och alla va inte nöjda med med ...
SKHLM SKHLM 861 meter För mycket folk som struntade i maxantal och höll inte avstånd. Hela familjer flanera...
Sätra Centrum Sätra Centrum 2 km Det är ju skräp att det knappt går att parkera längre. Väljer bort det pga det 9 av 1...
Reviews
Blev väldigt besviken vid mitt första besök vid Heron City. Det var ganska slitet och inte alls så mycket butiker som jag hade förväntat mig. Gott om folk var det i alla fall och även gott om bilar på parkeringen. Det blir inga fler besök här för mig i alla fall
skulle bara gå hit för bion eller maten allt annat är dött, var mycket bättre innan pandemin sen typ dog de och mycket stängdes.
Ange det område där du vill söka efter en Lidl-butik. Därefter visas en karta och en lista med butiker i närheten. Välj en butik för att se lokala erbjudanden och öppettider för den valda butiken. Du kan också välja att få en vägbeskrivning till en butik eller se detaljerad information
Värt ett besök, speciellt deras biografer. Food courten är rätt bra också. Deras spelhall brukade vara betydligt bättre. Gillar den öppna strukturen i centrumet, men jag avråder alla med höjdskräck att åka rulltrapporna jag älskar dem dock. Världens skummaste och skevaste garage må jag säga. Men överlag helt klart ett av de mer intressanta centrum i Stockholm.
Det finns mycket att göra och fri parkering. Framför allt O'Learys är kul och SF. Bra med foodcourt.
Skulle säga att det är värt ett besök. Här finns biograf,biljard och leklandför lite mindre barn. Många rulltrappor högt högt upp. Finns en vacker fontän på bottenplan. Gott glass-ställe och mycket affärer.
Heron City är ett bra köpcentrum, det finns butiker där man kan köpa normala matvaror, finns biograf om man vill se en film, prova nya kläder, eller om man bara vill gå i butiker och kolla vad som finns. Denna plats passar hela familjen att gå runt här!
Stort köpcentrum i Kungens Kurva, har drabbats av butiksdöden. Tomma lokaler och tillfälliga butiker
Heron City har sett sina bästa dagar för länge sedan. Tråkigt och allt sunkigare både inom och utomhus.
Heron city ligger i centrum av Kungens Kurva, det är en 5-våningsbyggnad som har många stormarknader och flera butiker, det finns ett gym, det finns ett underhållningsområde för barn med en entré på 120 kr, det finns en gratis liten lekplats på gatan. Det finns flera kaféer och restauranger i olika nationer som turkiska, mongoliska, kinesiska etc. Det finns Mediamarket och Willys också.
Comment on this business

to add Heron City map to your website;