facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hied, Hallands Väderö

Address: 269 76 Båstad
City: Båstad
Zip Code: 269 76


Similar places near
Ydrehall-Torekov Ydrehall-Torekov 4 km Trevligt. Satt i bilen och tittade på mycket vacker utsikt över havet.
FINN OSS Bilpleie Og Dekkskift FINN OSS Bilpleie Og Dekkskift 4 km Finn Oss for enklere hverdag � Vi i Finn oss jobber for at alle skal få en enklere hv...
Fixyou Fixyou 5 km Besök mig mitt ibland butikerna i Boarps handelsby. På hemsidan kan du boka en tid so...
Julgransförsäljning i Slättaröd Julgransförsäljning i Slättaröd 6 km Julgransförsäljning i Slättaröd i mysig och lantlig miljö.
Olastorps Gårdsbutik Olastorps Gårdsbutik 8 km Öppettider- Alltid öppet. Säljer först och främst potatis.
First Aid UF First Aid UF 9 km Välkommen till First Aid UF. Företaget erbjuder första hjälpen väska för både hund oc...
Skåneleden Skåneleden 10 km Riktigt häftiga klippformationer i olika färger, havet som vräker in med sina vågor ä...
Kalinskan Kalinskan 10 km
Matvandring på Bjäre Matvandring på Bjäre 11 km Matvandring på Bjäre
Kattviks Fruktodling Kattviks Fruktodling 12 km Gott äpplen vi har köpt, men tyvärr fanns ingen provsmakning.
Troentorps Ridskola Troentorps Ridskola 12 km ÄLSKAR!! Så bra tränare och så fina hästar och upplägg, kan inte rekommendera ett bät...
Öllövsstrand - Bjäre Öllövsstrand - Bjäre 12 km Fruktansvärd ssk och vilket otrevligt bemötande. Har varit listad på denna vc i mång...
Båstad Magazine Båstad Magazine 12 km Båstad Magazine är Bjärehalvöns enda livsstilsmagasin. Sedan magasinet lanserades som...
Reviews
Mycket trevlig dagsutflykt med skön natur. Vissa stigar rätt kuperade, dvs inte helt lättpromenerade. Du tar dig lätt runt ön på en dagstur - ta på bra gå-skor. Om du tänker gå genom södra skogen sommartid - ta på myggstift! Rätt fräscha toaletter. Omväxlande landskap. Flera badplatser - bäst i Sandhamn och Kapellhamn. Ev. vill du ha med badskor p.g.a. stenarna. Dricksvatten finns endast vid Sandhamn, så vattenflaska rekommenderas. Båtturerna lite vindkänsliga - håll koll på om vinden är >12 m/s, då finns risk att turerna ställs in.
Som en egen liten värld ligger denna lilla pärla en kort båttur från Torekov. Det finns olika vandringsleder, med olika svårighet, i varierande terräng. En liten kiosk säljer fika och glass. Bra stränder på östra sidan, steniga stränder på västra sidan. Tyvärr är toaletterna snuskiga, räkna också med risk för dålig mobiltäckning.
En pärla till utflyktsmål. Vill du känna dig som Robinson Kruse så är detta platsen att besöka. Ta med dig vatten och matsäck och njuta av vandringar i den skiftande naturen. Bada i lagunen i det något mer svalkande vattnet och klättra på klipporna. Besök fyren eller museumet i kappelhamn. För den modiga isolisten finns det möjlighet att hyra stuga för övernattning.
Fint naturreservat med omväxlande natur! OBS naturen och stigarna ej lättframkomliga som det står på informationstavlor.
Magisk dag på Väderön!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Härlig båttur ut till Väderön. Flera trevliga vandringsleder på ön.
Det tog mig 45 år innan jag åkte ut till Väderön för första gången! Trots att jag tillbringade sommrarna i området, det blev liksom aldrig av. En recensent tyckte att Väderön "inte var så bra" - "It's all down to expectations." Väderön är för de som uppskattar och njutet av naturupplevelser. Det finns flera fina promenadstigar och både hästar och kor går lösa på ön. Det finns också många badplatser, både klippständer och sandstränder. Vattnet är kristallklart. Bäst är att ha med sig matsäck. Det finns visserligen en kiosk som säljer smörgåsar och glass, men sortimentet är begränsat. Det finns toalett och tillgång till vatten vid kiosken. Tänk på att andra halvan av biljetten är returbiljetten.
Vi var 4 personer 70+ på ön igår och ville få en upplevelse. Det fick vi! Vi följde rött spår upp till fyren därefter tog vi blå "stig" tillbaks. Hur i hela världen kan ni benämna det stig?? Det var nästan omöjligt att ta sig fram på vissa ställen!! En av oss hade stora svårigheter att komma fram och ramlade flera gånger och blödde ymnigt. Men hur har ni tänkt? Ni bör varna för att "stigen" är mycket krävande! Risk är ju att någon bryter sig. Detta vill jag tala om. Vi kom så småningom i mål lite chockade och mycket blodiga.
En härlig upplevelse. Vi åkte till ön en blåsig dag utan sol och hade ändå kunnat uppleva vistelsen mycket positivt. Rundvandring för att få lite grepp om hur ön ser ut. Trots mängden mygg som i fördelarna på ön skapar en bra grogrund för myggen. Men de trivs givetvis inte så bra på öppna ytor vilka är många. Och det är givetvis där vi sätter oss för vila under promenaden runt ön. Fyren tyckte vi kändes viktig att ha fått se på nära håll och dör finns även de instrument för att mäta väderläget. Hur ofta har man inte hört hur det blåser på Hallands Väderö? Nu vet vi lite mer hur det ser ut och kan referera till det vi nu sett. En bra och sjösäker båt tog oss till/från ön. Medhavd fika gör besöket mysigare och val av fikaplatsen är viktig. En naturupplevelse att minnas. Närkontakt med en grupp tjurar som exempel. Inte farliga men nyfikna. Kort sagt en härlig upplevelse av en plats man hört talas om SÅ många gånger.
Klart men kallt vatten
Comment on this business

to add Hied, Hallands Väderö map to your website;