facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjalmars Bar & Brygga

Hjalmars Bar & Brygga

About

Bar, café och restaurang

Story

Precis vid havet, till höger om färjeläget i Hamburgsund finner du Hjalmars Bar & Brygga. Med underbar utsikt över sundet avnjuter du en bit mat hos oss. Vi tillagar mat präglad av lokala råvaror och det havet erbjuder. Dessutom serverar vi goda stenugnsbakade pizzor, hamburgare och inte minst vår klassiker Steak Frites; en rejäl bit hängmörad ryggbiff från Pampas med nyslagen bearnaise och färska pommes. Lägg till, bryggan står dukad!
Sommaren är äntligen här. Vi ser framemot ännu en sommar på bryggan och är otroligt laddade för att ge våra gäster bästa tänkbara mat, dryck och service. Vi har öppet varje dag 12-sent.

Vi serverar Dagens Lunch alla dagar för 129 kr inkl. sallad, bröd, kaffe & kaka. 12-15.
Hjalmars ligger i hamnen i Hamburgsund alldeles bredvid färjan mot Hamburgö. Här kan du i avspänd miljö svalka dig med en öl eller ett glas vin och få en bit god mat medan du betraktar båtlivet.

AFTER SAIL på TORSDAGAR
Livebandet börjar ca kl.21

Varmt välkomna!
Öppet ALLA DAGAR 12 - sent
För bordsbokning och information, ring 0525-33882



"Restaurang/Bar/Gastropub i centrala Kalmar.Vår ambition är att Du som gästverkligen skall känna Dig som hemma hos oss.Maten vi serverar lagar vi från grunden!"Bra mat - Inga konstigheter!" är vårt motto.Vi har ett brett utbud av öl, med bl.a. lokala producenter som Ängöl & Emmaboda bryggeri.Varmt välkomna hem till oss på “Hjalmars”!"
Address: Strandvägen 8, 457 45 Hamburgsund
Phone: 0525-33882
City: Hamburgsund
Zip Code: 457 45


Similar places near
Hjalmars Hjalmars 6 meter Fantastisk plats med sol hela kvällen. Personalen var mycket trevlig och snabb som at...
Trekanten Kök & Bar Trekanten Kök & Bar 157 meter Bra utbud på mat, trevlig personalMat: 5/5
Reviews
Fantastiskt god burgare men pommes! Brett utbud av IPA och hundar välkomna på uteserveringen! Kom med vattenskål innan vi ens hann be om det
Den sämsta Fish and Chips vi någonsin har ätit. Detta påtalade vi också för personalen. Snacka om ointresse! Första och sista gången vi besöker den restaurangen, eller vad vi nu ska kalla inrättningen.
En helt okej bar. Tog bara ett par öl.
Tråkig och dyr fisk, för salt. Trist uppläggning av maten, som att äta på mc Donalds typ fast tredubbla priset
Mycket trevlig pub med mat och öl , bra service!Mat: 4/5
,,,,,, jättetrewlit ställe , perfekt personal, goa stänkere, öl, käk ,,,,,
Mycket trevligt och goda drinkar!
Känns bra, 'hemmaplan Trevlig personal, bra utbud Pubmat, gottMat: 4/5
En av få restauranger som välkomna hundar i Kalmar centrum till deras uteservering. Man behövde inte fråga om vatten till hundarna. Det kom först av allt. Super trevlig personal och riktigt goda hamburgare. Varmt rekommenderas
När en dam i vårt sällskap råkade spilla ut våra öl direkt när vi de kom till bordet. Tråkigt tyckte vi. Det tråkigaste var dock att man tog betalt för ölen. Detta upptäcktes först när vi skulle betala. Man får inte ge bort öl var servitören svar. Mina gäster är från Stockholm. Som kalmarit fick man skämmas.
Comment on this business

Directions to Hjalmars Bar & Brygga with public transportation


Hamburgsund Centrum 180 meters
872
874
875

to add Hjalmars Bar & Brygga map to your website;