facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hjalmars

"Brasserie med Fisk- & Skaldjur, Asian-European crossover a la carte, Pizza & Delikatessdisk"
Address: Strandvägen 8, 457 45 Hamburgsund
Phone: 052533882
City: Hamburgsund
Zip Code: 457 45



related searches: Hjalmar The Witcher, Hjalmars Hamburgsund, Cerys or Hjalmar, Hjalmar quest, Witcher 3 Hjalmar sword, Witcher 3 Hjalmar giant glory, Help Hjalmar Witcher 3, Hjalmar's steel sword Reddit
Similar places near
Hjalmars Bar & Brygga Hjalmars Bar & Brygga 6 meter Fantastiskt god burgare men pommes! Brett utbud av IPA och hundar välkomna på uteserv...
Trekanten Kök & Bar Trekanten Kök & Bar 152 meter Bra utbud på mat, trevlig personalMat: 5/5
Reviews
Fantastisk plats med sol hela kvällen. Personalen var mycket trevlig och snabb som attan! Maten var god, matjesillen en solklar femma. Åt även asiatisk råbiff och calamares som var bra men andades lite halvfabrikat. På det stora hela en superhärlig restaurangvistelse och är man i Hamburgsund är det hit man ska gå!
Riktigt trevligt ställe. Goda musslor fin miljö gott bemötande. Ett härligt vimmel av båtar vid bryggan och som väntar på linfärjan, många dråpliga situationer.
Fantastiskt ställe på västkusten. Perfekt mellansegment men med det lilla extra. Allt är jättegott och väldigt prisvärt. Passar allt från att ta en pizza lite enkelt till större firanden där man vill äta och dricka det lilla extra.
Trevlig och duktig personal. Maten kom jättefort. Pizzan var god. Alla dom andra var nöjda.
Bra mat men inte så det kan mäta sig med priset. Däremot kompenserar läget upp och gör att intrycket av besöket ökar ytterligare.
En mysig resturang längs västkusten som erbjuder allt inom skaldjurens värld. Vad sägs som en skaldjurspizza eller en enorm räkmacka? Hög kvalitet på råvarorna och troligen fångat i närheten! 5/5. Rekommenderar räkmackan och skaldjurspizzan.
Sjukt mysigt och lugnt ställe alldeles vid vattnet, miljön här betalar jag gärna lite extra för att få vara. Maten var grym med musslor som alltid är ett måste på västkusten. Pizzan här var en av de bästa jag ätit med perfekt mängd topping på. Beställde även in lite tilltugg och vad kan gå fel med oliver och chips? INGET kan gå fel med det är svaret
Pizzan var helt ok men inte prisvärd. Har besökt en hel del restauranger men aldrig varit med om att man plockar undan både på vårt bord och runtomkring innan vi och andra gäster var klara. Kändes inte välkomnande. Tyvärr kan vi inte rekommendera detta ställe på eftersäsong.
God mat, lite dyrare priser.
Åt en pizza som var god och prisvärd. Men andra pizzor kändes lite väl dyra. När det går upp mot två hundra för en pizza så är det mer svårsmält... Fint läge. Snabb service.
Comment on this business

to add Hjalmars map to your website;