facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hobbyequipment

Hobbyequipment

About

Hobbyequipment ska ha ett inspirerande utbud av RC Hobby produkter av hög kvalité och vårt mål är att en nöjd kund är bra kund!

Story

Hobbyequipment ska ha ett inspirerande utbud av RC-hobbyprodukter av hög kvalité och vårt mål är att en nöjd kund är bra kund!



"Det bästa inom radiostyrt och elektroniska leksaker på nätetVälkommen till Hobby Equipment – ett Mecka för dig som är ute efter radiostyrda fordon, elektroniska leksaker och högteknologiska prylar som får adrenalinet att pumpa. Med konkurrenskraftiga priser utmanar vi ”jättarna” inom branschen på nätet! Men för oss är det inte bara priset som spelar roll, vi vill leverera produkter av hög kvalitet. Det innebär att vi erbjuder produkter från de bästa och mest välkända varumärkena på marknaden. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder. Så tryck på gasen – för nu kör vi!"
Address: Långa Ljungsvägen, 27198 Ystad (commune)
Phone: 0411-42998
City: Ystad
Zip Code: 27198



related searches: Hobbyequipment ystad review, Hobbyequipment ystad traxxas, Skanehobby, RCFlight, Autopartner se, RC Delar, Hab se, MBS Models
Similar places near
Svenska CD-Data Svenska CD-Data 3 km De reparerade min dator till belåtenhet
Ystad TV & Antenn AB Ystad TV & Antenn AB 7 km Fantastisk kunskap Dom vet vad dom pratar om
Reviews
Lite tråkigt att fysiska butiken inte finns kvar. När man beställer något och bor 2 km från butiken och paketet åker inom Malmö och sorteras innan det kommer tillbaka till Ystad och man får vänta i onödan. Men allt funkade bra och det finns inget att klaga på.
Ska inte behöva ta över en vecka att få delar om delar finns hemma.svarar dock på mail vid frågor.
Fuktansvärt dåligt företag. Går inte att få tag i dom överhuvudtaget, de svarar inte via mail, kontaktformulär eller via telefon. Har försökt i månader...
Har beställt varor för 2 månader sedan . Jag fick allt utom en vara som var restad. Går inte få tag i . Har inte hört av dem. Dåligt. Sluta handla där.
Uselt! 3 veckor har gått och jag har fått både trasiga saker och andra hade de helt missat att få med! De går inte att få tag på via telefon. Avråder starkt att inte handla på hobbyequipment.
Trevlig och hjälpte till att försöka hitta det jag sökte. Var är tydlig om prestanda och hur det skulle möta mina önskemål
Helt ok, bra när man behöver grejer lite snabbt.
För unga och äldre som fortfarande känner sig unga. Massor med kul grejor.
saker som står att dom är i lager är vist inte det
Gillar du radiostyrda bilar så är detta rätta stället!
Comment on this business

to add Hobbyequipment map to your website;