facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svenska CD-Data

About

IT-Support på din hemmaplan!

Vi finns här när tekniken krånglar eller behöver uppdateras med nya lösningar och produkter.



"Svenska CD-Data AB erbjuder sina kunder, nya som gamla en personligare service, vi tror starkt på det personliga mötet.Företaget har funnits på olika platser i Ystad sedan 1994 men finns sedan 2004 på Koppargatan 4.I våran butik erbjuder vi ett stort sortiment av data och IT-produkter samt ett stort utbud av kontorsmaterial, vi erbjuder också service på datorer och datorutrustning, sedan augusti 2016 erbjuds även RUT-avdrag till privatpersoner i samband med åtgärd i hemmet."
Address: Koppargatan 4, 27139 Ystad (commune)
Phone: +4641179590
City: Ystad
Zip Code: 27139


Opening Hours

Monday: 09:00 - 12:00


related searches: Svenska cd data app
Similar places near
Hobbyequipment Hobbyequipment 3 km Lite tråkigt att fysiska butiken inte finns kvar. När man beställer något och bor 2 k...
Ystad TV & Antenn AB Ystad TV & Antenn AB 4 km Fantastisk kunskap Dom vet vad dom pratar om
Reviews
De reparerade min dator till belåtenhet
Instämmer med tidigare kommentar, har en datorn köpt här som ej fungerade som den skulle. Efter att ha lämnat in datorn flera gånger för reparation och flera tusenlappar senare bestod problemen.
Bad om hjälp att byta två "bezels" plastskydd som sitter framför skärmarna med enbart plast-clips på två laptops, enkelt byte som tar under en halvtimme. Fick direkt svar att "nej, jag klarar mig nog utan de pengarna". Trist bemötande!
Extremt dåligt, dom berättade för mig att jag behövde byta processor och/eller moderkort vilket kostar en hel del. De tog dom 2 veckor och kostade runt 500kr för dom att ge mig den informationen. Jag tyckte det lät lite konstigt så jag tog datorn till en affär i kristianstad istället o han tog hälften av priset o hälften av tiden och berättade att de var inte fel på moderkort eller processor utan det var min psu som det var fel på. En psu kostar en hel del billigare än de cd data försökte få mig att köpa.
Alltid bästa service och stor kunskap. Varför köpa dataprylar på El-Giganten när du kan köpa bästa grejorna här och dessutom få riktigt bra support.
Alltid bra service, bytte en trasig mus idag, gick hur bra som helst.
Bra specialbutik. Försäljning, service och reparationer. Fint "bollplank" dit man komma med sina frågor och funderingar.
Jättefin service. Härliga killar som gör vad de kan för att hjälpa dig.
Trevlig affär bryr sig om sina kunder verkligen.
Kanonservice, trevlig och hjälpsam personal, har vad jag behöver i datorväg!
Comment on this business

to add Svenska CD-Data map to your website;