facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högdalstoppen

Högdalstoppen

About

Lunchrestaurang & Catering.
Försäljning av lunch, matlådor, smörgås, dryck, tobak och dylikt mellan 06.30-15.00.
Öppet för lunch mellan 09.00-14.00.

Address: Kvicksundsvägen 16, 12459 Högdalen, Stockholms Län, Sweden
City: Högdalen
Zip Code: 12459


Opening Hours

Monday: 06:30 - 15:00
Tuesday: 06:30 - 15:00
Wednesday: 06:30 - 15:00
Thursday: 06:30 - 15:00
Friday: 06:30 - 15:00


related searches: Fagersjö, Hammarbybacken
Similar places near
PEPES LYX PIZZA Konstandino PEPES LYX PIZZA Konstandino 1 km Man behöver testa lite olika ställen i Högdalen. Det finns mycket att välja på. Idag ...
Reviews
Bästa utsikten när träden är lövfria. Men det är ett lugnt och djurrikt område.
Inga sittplatser och svårt att komma upp.Tidpunkt för besökVardag
Extremt fin utsikt, mycket lugnt och tyst de gånger jag har varit där. Tyvärr inga bänkar eller liknande på toppen, och under sommarhalvåret kan det bli svårt att hitta någonstans att slå sig ner, då toppen kan bli rätt igenvuxen. Men definitivt värt ett besök! Skulle rekommendera vägen upp till höger km fotbollsplanen, då det är rätt brant att gå upp och ner om man följer den asfalterade vägen och sedan går rakt på. Den andra vägen upp är mer en vanlig gångstig som inte sluttar lika mycket.
En mysig liten hike för barnfamiljer. Vi tog barnvagn upp halva vägen, sen bärsjal resten av biten ca 10min. Bärget inte berget ;
Jättefint här!! Förut var det en del bra fester här men nu kallas det open air och är trist. Mitt bästa tips är att gå hit en sommardag och bara sitta en stund. Det susar fint i det torra gräset och kan kolla på kraftverket och tänka igenom sitt kommande år.
Ett veritabelt mästerverk denna konstruerade innerstads-alp där sista dumpning skedde 1985. Enligt vad jag listat ut har det gått åt en jäkla massa bil-lass med fyllningsmassa för att komma i mål!
Kenneth och Annette kom idag ända upp på toppen på Högdalstoppen. På stigar som liknade cerpentinstigar med ishalka blandat med högt gräs där vi kunde snirklar oss uppför ända till toppen. Solen sken och himlen var blå, vi kunde se hur långt som helst åt alla håll. Det var rejält högt men ändå underbart. Lite svårare med nedgången eftersom det ibland var ganska halt och knäna kände av nedförsbacke. Vi är ju båda över 70 år!! En härlig dag. Stockholms högsta topp
Bra att husvagnar med boende var borta. Ändå sopsäckar med skräp nära gamla rodel banan under buskar kvar och svarta sopsäckar längs vägen, för övrigt skräpigt mot toppen mycket plast. Men bättre än tidigare.
Högdalstoppen är ett toppen ställe för dig som bara vill ha en lugn stund och njuta av lite sol när vädret ger tillfälle. Perfekt för en promenad eller varför inte en picknick med vänner lr familj ta med hunden ifall du känner för det.
Krävande bana med tighta fairways och bra tees. Väl värt ett besök.
Comment on this business

to add Högdalstoppen map to your website;