facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PEPES LYX PIZZA Konstandino

Address: ÖNSKEHEMSG 43, Högdalen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08991090
City: Högdalen


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Fast and Tasty
Similar places near
Högdalstoppen Högdalstoppen 1 km Bästa utsikten när träden är lövfria. Men det är ett lugnt och djurrikt område....
Reviews
Man behöver testa lite olika ställen i Högdalen. Det finns mycket att välja på. Idag blev det Pe-pes restaurang & pizzeria. Jag beställde El Macho. Med kyckling och jalapeños. Skippade lök och vitlökssås, som jag är allergisk mot. Tog stark sås istället. Pizzasallad ingick. Skulle kosta 104kr eller så är jag blind betalade 114kr, förmodligen för ändringar. Pizzan var god. Inget extra upplevelse, men inget fel på. Pizzasallad god. Så jag var nöjd. Kommer jag handla där igen? Förmodligen ja, för det är nära parkeringen och öppet länge och maten var god. Någon öl kommer jag inte vilja ha där, för jag kör bil. Men det är ett anspråkslöst ställe där alla är välkomna. Trevlig folk som sitter både inne och på uteserveringen. Parkering: På baksidan av Coop.
Dålig service med Smutsig salladsbar! Beställde en Salami pizza med Salami, Basilika, Tomat. När jag väl kom hem så fanns ingen basilika på pizzan. Jag ringde för att nämna detta, men fick som svar att basilika finns i pizzans tomatsås! What? Hur ska man veta detta?! Skriver man en ingrediens på menyn förväntar man sig detta på pizzan! Kvinnan i kassan bortförklara sig med dumma förklaringar och dålig attityd.. Sjukt ful inredning också!
Helt okej pizza. Den kunde vart större och haft finare råvaror. Pizzasalladen var ganska standard.
Extremt lite mat åt den på runt 5 tuggor och betalade 114kr
Många bord, är inte mer gäster., Ett exempel är borden vid fönstren , sitter ngn i mitten bordet. Så kan man inte sitta vid bordet bredvid . Kom in och det var ca 8gäster och man kunde inte sitta nånstans. - för man kunde inte använda bordet bredvid. Tänk om och gör rätt eller ännu bättre betala nån som gör jobbet bättre åt er . Tillägg: 7 dec Tog korv stroganoff med ris. - fick strimlad stekt falukorv med ngt lökstrimmor i och ngt stekflott som var i botten. Ingen tomatpure eller grädde. Var ganska hemsk alla som åt blev dåliga imagen..
Bra lunch, flera rätter att välja på till ett bra pris.Mat: 5/5
Billig liten förortssylta med si så där service och halvful opraktisk inredning och dålig ventilation. Anspråkslös uteplats med halvfulla öldrickare. Dumma trappor för den som inte har 100 friska ben. Och ingen erbjuder någon hjälp, förstås.
Pepes pizzeria är min favorit pizzeria i Stockholm ever vanliga pizzorna äger även glutenfria pizzorna är supergoda dem bakat brödet på majsmjöl säkert för 10 av 10 poäng ger jag dem Trevligt ställe och proffsig personal
Vilket trevligt ställe! Personalen är trevlig och serviceinriktad och ville verkligen att vi skulle trivas. Vilket vi gjorde! Vi valde olika pizzor och de var väldigt goda. Hit kommer vi gå tillbaka flera gånger! Mvh Nika Högman
Mysigt ställe med god lunch och goda pizzor.
Comment on this business

to add PEPES LYX PIZZA Konstandino map to your website;