facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Kungsbacken

Hotel Kungsbacken

About

Kom och känn dig som hemma på Hotel Kungsbacken. Vi har fina och nyrenoverade rum, hotel, bar, restaurang, konferens verksamhet, parkering och WIFI.

Address: Kungsgatan 22, 64136 Katrineholm
Phone: (150) 132 20
City: Katrineholm
Zip Code: 64136


Similar places near
Hotel Statt i Katrineholm Hotel Statt i Katrineholm 739 meter Helt ok boende, bra frukost. Inget kylskåp på rummet och lite väl kostsamt.
Hotell Gillet Katrineholm Hotell Gillet Katrineholm 883 meter Sköna sängar och den exklusiva lyxen med att kunna få ett rum med bad för romantik me...
Ekbacken Sporthotell Ekbacken Sporthotell 1 km Trevliga ägare och rent nästan överallt i delade faciliteterna. Köket lämnade lite at...
Dufweholms Herrgård Dufweholms Herrgård 2 km Maten var helt fantastisk, vi åt fyrarätters och alla fyra rätterna var så välgjorda,...
Reviews
Väldigt trevlig personal, samt fina utrymmen!
Bodde två nätter i delat tvåbäddsrum. Ett prisvärt hotell som jag skulle boka igen om jag åker till Katrineholm. Trevlig personal som tydligen nyligen hade tagit över hotellet. Skön säng. Rent och fräscht. Frukost med yoghurt, flingor, smörgåsar, äggröra, bacon, prinskorv, frukt, kaffe, te osv. Det finns lite kvar att göra för de nya ägarna persiennerna trasiga och rummet lite trångt och hade blivit bättre med något färre eller kanske andra möbler.
Ett enkelt hotell med konstig lukt i badrummet "mögel"? Tvn rasat ner från väggen och står på ett litet kylskåp som det saknas uttag för, man får välja antingen tv med typ 1:an och 4:an eller ett kylskåp. Och det är inte någon frukostbuffé man får en frukostpåse.
Hemskt ställe! Aldrig mer! Slitet, luktar fukt/mögel i duschen, fullständig avsaknad av allt som heter ljudisolering, både mot korridoren och vägen som är precis utanför. Och mycket mer! Till ett pris av ett topphotel! Usch!Rum: 1/5
Lite lyhört, rummen behöver en del småfix men väldigt trevlig och hjälpsam personal.Rum: 2/5
Enkelt rum med skön säng. Extra plus till receptionisten som löste en situation som jag skapade genom att inte läsa incheckningsinfo. Ingen AC.
Obemannad reception, dock kom personal snabbt om man ringde. Ingen frukostbuffe utan en påse med festis, gårdagens brie- och salamimacka från Ica, banan, minimjölkchoklad, yoghurt eller kvarg i burk - de två som beställt laktosfri frukost kunde alltså äta bananen, festisen och laktosfria kvargen. Kaffepulver, pappmuggar och vattenkokare fick man ta med från rummet och äta i receptionen. Mysigt, eller inte.... Om det framgått information om frukosten vid bokning hade det varit en sak, men det står inget om det! Dåligt med påfylld tvål och duschtvål. Blir inga fler bokningar för oss här, tyvärr.
Mysigt hotell med unika rum i två olika byggnader. Hemtrevlig frukost.
Mysigt litet hotell med hemma känsla.Rum: 4/5
Bra service, trevlig personal. Saknade lite krokar på toaletten. God frukostRum: 3/5
Comment on this business

to add Hotel Kungsbacken map to your website;