facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Gillet Katrineholm

Hotell Gillet Katrineholm

About

Hotell Gillet är ett litet och personligt hotell med bästa läge i centrala Katrineholm. Välkommen!

Story

Address: Tingshusgatan 10, 641 45 Katrineholm
Phone: 0150-13340
City: Katrineholm
Zip Code: 641 45


Similar places near
Hotel Statt i Katrineholm Hotel Statt i Katrineholm 185 meter Helt ok boende, bra frukost. Inget kylskåp på rummet och lite väl kostsamt.
Hotel Kungsbacken Hotel Kungsbacken 883 meter Väldigt trevlig personal, samt fina utrymmen!
Ekbacken Sporthotell Ekbacken Sporthotell 2 km Trevliga ägare och rent nästan överallt i delade faciliteterna. Köket lämnade lite at...
Dufweholms Herrgård Dufweholms Herrgård 3 km Maten var helt fantastisk, vi åt fyrarätters och alla fyra rätterna var så välgjorda,...
Reviews
Sköna sängar och den exklusiva lyxen med att kunna få ett rum med bad för romantik med äkta maken. Man kan inte klandra hotellet för rekordvärmen som kompenserades med två extra fläktar på rummet. Inte heller restriktioner i rådande coronatider som gjorde att det fanns ingen frukostbuffé. Annars en mycket väl värd hotellvistelse med exklusiv miljö med dess interiör.
Trevlig personal, parkering finns oftast ganska nära. Kanske inte den högsta standarden men funkar. Frukostbuffén hade haft mer att önska, men gott mjukbröd. Städningen verkar börja redan vid kl 08 så vill man ha sovmorgon så komihåg att hänga ut en lapp.
Bra säng, och badkar på rummet. Rummet litet men ok.Rum: 4/5
Efter att ha tillbringat en romantisk natt med hustrun i en skön säng och ett rum med bad, kan jag rekomendera detta hotell som ligger lite avskilt men ändå nära centrala platser.
Helt ok rum för övernattning i samband med jobb. Hade önskat bättre parkering än att stå på gatan, helt ok frukost och + för alltid tillgång till kaffe.
Ett gemytligt hotell i Katrineholm. Kanske något tråkiga rum men atmosfären i hela hotellet lyfter betyget. Frukosten är bra och läget kan man inte klaga på!
Mysigt och trevlig personal. Vi var här för mycket längre än ett år sedan.
Trevlig personal och bra bemötande. Charmigt, lite äldre hotell, mysigt. Bekväma sängar. Frukosten var mycket bra.
Jag bor här minst en gång i månaden stormtrivs trevlig miljö personal och vänligt bemötande alltid personliga och trevliga rum
Helt ok hotell, inget märkvärdigt. Ser ingen anledning att undvika det om man åker till Katrineholm.
Comment on this business

to add Hotell Gillet Katrineholm map to your website;