facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Aston - Karlskrona

About

Hotell Aston ligger mitt i centrala Karlskrona, precis intill gågatans början

Story

Hotell Aston ligger mitt i centrala Karlskrona, precis intill gågatans början. Det är nära till det mesta så som Shopping, museer och restauranger. Hotellet ligger på tredje och fjärde våningen och detta bidrar till en lugn atmosfär trots att hotellet ligger mitt i centrum. I matsalen har du utsikt över Karlskronas gågata.

Hotell Aston har kallats för Ubåtshotellet då alla journalister bodde här när U-137 gick på grund i Karlskronas skärgård. I matsalen hänger en del bilder från denna händelse. Hotell Aston har haft många långliggare och det syns på resten av tavlorna som är uppsatta på hotellet. Det finns många tavlor från olika besättningar av marina båtar, detta berodde på att besättningen bodde på hotellet när deras båt restaurerades på varvet. I korridorerna finns det en stor tavla med olika Karlskronamotiv som är målat av den lokala konstnären Susanne Martin.

Address: Landbrogatan 1, 371 34 Karlskrona
Phone: +46 (0)455-19 470
City: Karlskrona
Zip Code: 371 34



related searches: Hotell Karlskrona, Hotell Conrad, Scandic Karlskrona
Similar places near
Hotell Conrad - Karlskrona Hotell Conrad - Karlskrona 263 meter Kuddarna kan förbättras med stora hotellkuddar. Sen är jag inget fan av två enkelsäng...
Stay Hotel Karlskrona Stay Hotel Karlskrona 334 meter Fräscha rum. Bra läge mitt på gågatan. Proppad kyl med frukostvaror och stort plus fö...
Skärva Herrgård Skärva Herrgård 4 km Fantastisk plats med vackert placerad grillplats.
Sleep-Inn Sleep-Inn 6 km
Hotell Angöringen Hotell Angöringen 6 km Bra frukost men ingen restaurang och sen var duscharna ganska tråkiga.
Reviews
Trevligt ställe med jätte bra bemötande. God frukost. Nära till allt. Sängarna lite hårda.
Lyhört, wifi funka ej. Brända svarta bacon till frukost
Ofräscht och lyhört. Gick inte att få igång wifi. Kolsvarta bacon till frukost.
Ok rum ! Bra läge. Trevligt bemötande.
På något sätt är hotellet mysigt, med kvällsmat och fika som serveras gratis. Rummen är fina, dock behöver duschen bytas ut för den är rätt sliten. Supertrevlig personal och fin utsikt!
Bra rum, trevlig personal och färska scones till frukost!
Trevligt och personligt hotell en kort promenad från järnvägsstationen. Mycket trevlig person som tog emot i receptionen. Hotellet bjöd på mat efter incheckningen vilket är ovanligt. Rummen var ok. Frukosten var tillräcklig. Dessutom kunde man pressa apelsinjuice från riktiga apelsiner.
Comment on this business

to add Hotell Aston - Karlskrona map to your website;