facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Conrad - Karlskrona

Hotell Conrad - Karlskrona

About

Hotell Conrad består av tre olika hus som skiljer sig från varandra då de är från olika tidsepoker, 70-talet, 80-talet och ett sekelskifteshus som är K-märkt.

Story

Vi har satsat på det som vi tycker är viktigt att uppleva som hotellgäst bla en generös frukost, sköna sängar och med en personlig inredning. Naturligtvis finns det trådlöst bredband kostnadsfritt för dig som är hotellgäst. Vi bjuder även på en mindre kvällsbuffé på vardagkvällarna mellan september och maj. Det finns alltid kaffe och te framme för den fikasugna. Allt detta för att du som hotellgäst ska ha det bekvämt när du bor hos oss! För dig som bor lite längre har vi även möblerade lägenheter.

Address: Västra Köpmansgatan 12, 371 34 Karlskrona
Phone: 0455-363200
City: Karlskrona
Zip Code: 371 34


Similar places near
Hotell Aston - Karlskrona Hotell Aston - Karlskrona 263 meter Trevligt ställe med jätte bra bemötande. God frukost. Nära till allt. Sängarna lite h...
Stay Hotel Karlskrona Stay Hotel Karlskrona 493 meter Fräscha rum. Bra läge mitt på gågatan. Proppad kyl med frukostvaror och stort plus fö...
Skärva Herrgård Skärva Herrgård 4 km Fantastisk plats med vackert placerad grillplats.
Sleep-Inn Sleep-Inn 6 km
Hotell Angöringen Hotell Angöringen 6 km Bra frukost men ingen restaurang och sen var duscharna ganska tråkiga.
Reviews
Kuddarna kan förbättras med stora hotellkuddar. Sen är jag inget fan av två enkelsängar när man bor med sin partner. I övrigt trevligt hotell. Kanske lite trångt vid frukosten.
Jättemysigt och trevlig personal. Sköna sängar god frukost och nära till allt. Kommer gärna tillbaka.
Mycket trevlig personal, snyggt och rent med centralt läge, och en trevlig liten innergård.
Väldigt fint hotel jag sov i en utav deras lägenheter som var väldigt mysig. Det som var lite sämre var frukosten då alla juicer var aldeles för ut spädda och smaklösa.
Ingen middag sa de. Bästa glutenfria paninin samt kokosbollar jag ätit under 35 år. Jag är 35 år.
Härligt mysigt hotell med fin blandning med nytt å gammal känsla
Bra läge. Pittoreskt.
Jättebra hotell, stort rum. Frukosten var något utöver det vanliga. Så himla bra! Personalen var fantastiskt tillmötesgående och trevliga. Rekommenderar STARKT detta hotell.
Comment on this business

to add Hotell Conrad - Karlskrona map to your website;