facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Repet

Hotell Repet

About

Hotell Repet ligger mitt i Visby, på Hästgatan, i kvarteret Repet. Därav namnet. Hotellet är färgat av Gotlands mjuka gråskalor.

Address:
Phone: 0700-92 82 64
City: Visby



related searches: Hotell Slottsbacken, Hotell Visby Börs, Hotel Villa Borgen
Similar places near
Tofta Strand, Gotland Tofta Strand, Gotland 3 km Härlig strand med fin sand. Ganska långgrunt i vattnet. Rent och fint. Sanddyner finn...
Kneippbyns Vattenland Kneippbyns Vattenland 5 km Superbra vattenland både för vuxna och barn. Dock dåligt med matställen bara två styc...
Reviews
Ingen personal, saknade viss information som ska man ta med egen disktrasa, diskhandduk och saknade helt diskställ.Rum: 5/5
Är just nu ute efter ett hotell precis i centrum? Då har du hittat rätt! Jag var här under sommaren med mina nära vänner och vi har aldrig varit så tillfredsställda! Vacker utsikt, stilrent hotellrum med allt man kan tänka sig! Barerna och restaurangerna låg nära till hands och oavsett detta så var ljud nivån på kvällarna inte allt för hög. Ska du boka under vecka 29 så får du dock vara redo för ungdomar som varit på galej ; Jag har nyligen bokat även sommaren 2022 och ser fram emot ännu ett år utav festligheter och sköna sängar!
Misskött lägenhetshotell! Läget i Visby var mycket bra och sängarna var sköna. Tyvärr var det sedan inte så mycket som stämde med hotellets beskrivning. Ingen nyckel i nyckelskåpet när vi anlände. Mikro saknades, kaffekapslar till Nespresso maskin saknades, diskborste saknades, Smutsig kökshandduk och ugnen full med gamla matrester. Besticken förvarades i en plåtburk med ruttet vatten i botten. När man duschade rann vattnet ut på hela golvet. Inga avställningsytor och i garderoben fanns 2 galgar. På den gemensamma altanen stod en möglig träbänk och gamla dåliga stolar. Ingen grill fanns. Ägaren som är författaren Jonas Jonasson verkar inte bry sig om att allt förfaller.
Fint litet lägenhetshotell som är bra utrustade med allt man kan behöva. Vår AC fungerade inte i vårt rum och det var extremt varmt, men personalen var superhjälpsam via telefon och hjälpte oss byta rum. Även här hade AC:n svårt att kyla ned rummet men det gick an för det låg inte på solsida. Rummet är gulligt och funktionellt, men lite skitigt i kanterna. Tacksam för läget och den fina servicen!
Mycket prisvärt boende i centrala Visby. Vi bodde i en liten lägenhet som hade allt man behövde för två vuxna. Smidigt in och utcheckning. Vi träffade aldrig nån personal där men allt fungerade som förväntad. Läget är riktigt bra.
Gemytligt, trivsamt och toppenläge. Just lgh 4 har egen terrass mot gatan som en extra bonus. Hotell Repet är stiligt och välkomnande med riktigt seriösa ägare.
Elementet på badrummet är trasigt, listen till duschen är trasig med något svart på. Taklamporna funkar inte i huvud rummet lyset i hallen blinkar som ett stroboskop.
Mycket trevligt ställe med sköna sängar. Haft mysiga kvällar och goda middagar i detta mysiga rum med dess inredning. Vi kommer självklart tillbaka
Säkert det bästa boende du kan hitta i Visby. Vi har bott här flertalet gånger och alltid varit mycket nöjda.
Bästa läget att ta sig till affärer, mat och pubbar! Fräscha rum, något bättre än förväntat!
Comment on this business

Directions to Hotell Repet with public transportation


Östercentrum 110 meters
1
10
12
2
20
3
4
5
51
61
62
Visby busstation 220 meters
1
10
11
12
2
20
22
3
4
41
5
51
6
61
62

to add Hotell Repet map to your website;