facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tofta Strand, Gotland

Address: Visby
City: Visby


Similar places near
Hotell Repet Hotell Repet 3 km Ingen personal, saknade viss information som ska man ta med egen disktrasa, diskhandd...
Kneippbyns Vattenland Kneippbyns Vattenland 3 km Superbra vattenland både för vuxna och barn. Dock dåligt med matställen bara två styc...
Reviews
Härlig strand med fin sand. Ganska långgrunt i vattnet. Rent och fint. Sanddyner finns så man kan vara här även när det blåser lite. Finns restauranger och kiosker nära tillhands. Beachvolleyboll-planer finns också!
Hur recenserar man en strand? Det är ju rätt väderberoende Lång trevlig strand med gott om plats för bad och lek i sanden. Nära till massa trevliga ställen att bo på
En väldigt långgrund men ändå ganska vacker strand.
En helt OK strand, men i relation till andra magiska platser som finns på Gotland så är det knappt värt mödan.
Fin och rent, det finns affär nära där man kan köpa massa gott och tex handduk/bollar. Det finns olika kiosker där man kan äta allt från kebab till glass och wraps. Man kan även spela paddel nära till stranden.
Ett väldig härlig strand väldig bra för barn men också för ungdomar och vuxna finns glasskiosk och konstig resturang mitt på stranden som någon har slagit upp men annars är det 10 av 10
Alltid fantastiskt. Så här tidigt på säsongen är det aningen kyligt i vattnet. Det hindrar inte oss från att njuta en heldag.
Det finns helt klart bättre stränder på Gotland.
Lunch på Strandpensionatet, super gott! Mycket mat och god salladsbuffé! Tofta har bra med skuggplatser i sanddynerna. Värt ett besök även en skuggig dag, varmt i vattnet.
Fin strand endast ca: 30 minuter från Visby. Kändes som att vara vid Medelhavet förutom temperaturen på vattnet. Rekommenderar ett besök.
Comment on this business

to add Tofta Strand, Gotland map to your website;