facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hultbergs bilservice

"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Mekonomen Rundgången 10 , Helsingborg 254 52, M, SE
Phone: +46 42 400 40 48
City: Helsingborg
Zip Code: 254 52



related searches: Bilverkstad Helsingborg
Similar places near
Porsche Center Helsingborg Porsche Center Helsingborg 2 km Väldigt trevlig personal. Just exakt tidigt 2023 fanns ingen bil som passade mina beh...
Reviews
Mycket bra service och trevligt bemötande! Dem hjälpte mig att byta fördelningslådan och serva min golf samtidigt och det tog bara 2 veckor allt som allt! Rekommenderar starkt denna verkstaden 5/5
Otrevlig upplevelse! De skulle åtgärda två tvåor jag hade fått på besiktningen: 1. Åtgärda extra bromsljus. Vilket de sa att de inte klarade av pga bilen är ombyggd till campervan. Föreslog att de skulle kolla att det inte var något kontaktproblem men det visste de att så inte kunde vara fallet. Eftersom de ändå hade köpt in en ny lampa köpte jag med den för att gå till en annan mekaniker. När jag sen först testade med att koppla in lampan, utan att byta den, visade sig att det inte var lampan det var fel på. Inte bara det, den befintliga lampan, som var hel när jag lämnar in bilen, hade verkstaden knäckt på mitten, vilket de erkänner. Men ändå vägrar dom att ersätta mig för lampan de förstörde. 2. Åtgärda strålkastaren som hade diffus ljusbild. Det visade sig på besiktningen att felet bestod. Besiktningsmannen var vänlig nog att försöka fixa lampan och upptäcker då att lampan inte sitter ordentligt pga ena fjädern är trasig. Han positionerar lampan hjälpligt och låter bilen gå igenom. Verkstaden har ändå debiterat mig för 20 minuters jobb där de inte gjort något och vägrar att ersätt mig för det. De vill att jag ska komma till verkstaden och träffa ”chefen” för att ”reda ut” Men det finns inget att reda ut. Allt är solklart i vad de har brustit och försöker nu smita från sitt ansvar
Jag kom dit i ett försäkringsärende då någon ohederlig bilist skadat min bildörr väldigt rejält vid en parkeringsplats, och sedan smitit... Fick väldigt bra bemötande och världens godaste kaffe ! medan jag väntade på att undersökningen skulle bli klar. När de kom tillbaka sa de att det sannolikt var den andra bilens lack som syntes på min bil och att skadorna i klarlackskiktet sannolikt kunde poleras upp för en spottstyver! 10 minuter senare såg min dörr fantastisk ut igen och skadan var i princip helt borta, och ingen kunde vara gladare än jag. Ni vände min irritation och ilska från smitningshändelsen till lycka och glädje på 20 minuter!!!! BRA JOBBAT - REKOMMENDERAR ER VARMT!
Ny i stan och försökt finna en bra service verkstad utan att lyckats på märkesverkstad. Fick tag i denna av en slump och.... Mycket trevligt bemötande och bra professionell service över hela linjen från dag 1 till utfört uppdrag. Extra plus till verkstads kontoret som verkligen levererade.. Återkommer...
Jätteotrevlig var Sanna bakom disken. Hade ett försäkringsärende där hon glömde en oljespillskåpa undertill, konstigt nog då jag klart och tydligt sa till henne när hon skadebesiktigade bilen att den lossnade efter en djurkollision. Aldrig mer!
Otrevliga! Det tog dem mer än 3 månader att komma fram att dem kan inte fixa min bil. De hittar på alla möjliga sätt för att debitera dig. Jämföra bara deras felsöningsavgift till andra kända billverkstader.
Helt sanslöst otrevlig personal när jag ringde dit för att prata om mitt problem med bilen och skulle boka en tid. Jag fick bokat en tid men jag kommer inte absolut inte att lämna min bil hos personer som inte ens kan vara trevliga mot sina kunder. Bokningen kan de få leva med.
Duktiga mekaniker och väldigt vänliga, trots problem som uppstår löser dom allt och ser till att du är nöjd. Trevlig kvinna i kundmottagningen som ger bra service, plus på det.
Trevligt folk.de skratta så gott när ja kom med kraschat objekt på flaket.
Comment on this business

to add Hultbergs bilservice map to your website;