facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Porsche Center Helsingborg

Porsche Center Helsingborg
"När du ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet ska du besöka Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva, eller helt enkelt sköta om din Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla era krav och önskemål på det sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter."
Address: Dioritgatan 11 , Helsingborg 254 64, M, SE
Phone: +46 42 16 00 00
City: Helsingborg
Zip Code: 254 64



related searches: Porsche Center Malmö, Porsche Malmö, Porsche Center Göteborg, Porsche Center Göteborg Blocket, Porsche Center Jönköping, Porsche Sverige, Johns Garage AB, Jonsson Bil
Similar places near
Hultbergs bilservice Hultbergs bilservice 2 km Mycket bra service och trevligt bemötande! Dem hjälpte mig att byta fördelningslådan ...
Reviews
Väldigt trevlig personal. Just exakt tidigt 2023 fanns ingen bil som passade mina behov men det är såklart extremt subjektivt. Vänligt och kunnigt mottagande & artigt/sakligt avsked. Hade bilen passat så är jag övertygad om att allt hade rullat på bra. Kan inte ge 5 bara för att jag inte vet hur bra dom skulle hantera en faktisk affär.
Verkstan är under all kritik, duktiga på att sälja bilar men inte lika duktiga på att ta hand om kunden när bilen strula. Håkan som är ansvarig undvika all kontakt med kunderna, Filip som jobbar i Verkstan bara lyfta på axlarna och skjuta fram problemet och tar inte ansvar.
Riktigt uselt Porsche Center Helsingborg, 25 minuter i telefonkö för att ev köpa en bil och det är fortfarande ingen som svarar....Snacka om att inte vara intresserad utav att sälja bil.
När verkligheten krullar sig och jag helt plötsligt behövde hjälp bums, så kunde man tillsammans med verkstaden i Malmö fixa fram två nya däck och klämma in ett byte i en redan fullbokad verkstad.
Min kille var inne idag på en felsökning som gäller en Macan , han bemöttes av Fredrik som var väldigt hjälpsam och rak på sak, gott kaffe serverades i väntan på bilen, och samtliga säljare var lika trevliga. Det slutade med att en tid bokades för åtgärder snabbt och smidigt, ingen långsökt väntetid utan bara en vecka framåt i skrivande stund! Tack så mycket till alla säljare och ett stort tack till Fredrik för det proffsiga bemötandet. Blir definitivt fler besök här när det är dags att byta upp sig. Hälsningar från G Falah och Isabella!
Jätte fina bilar inne,trevliga människor som är anställda där. Vad ska man säga Porsche är Porsche en bil du köper och kommer behålla den länge
Bästa servicen. Fick tillbaka nytvättad bil efter besök på verkstaden. Detaljerna som gör allt!
Superfin anläggning och grymt bra bemötande av personalen. Säljaren Anton är en riktig stjärna - otroligt engagerad och serviceminded.
Köpt 2 nya Porschar men skulle aldrig handla utav Porsche Helsingborg. Håller med att de är oseriösa och absolut inte ärliga. Skärp Er !
Porsche i Helsingborg säljer världens bästa sportbil. Trevligt gäng som tar väl hand om sina kunder
Comment on this business

to add Porsche Center Helsingborg map to your website;