facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Husensjö Vårdcentral

Address: Skaravägen 102, Helsingborg
Phone: 042-4060500
City: Helsingborg



related searches: Region Skåne, Helsingborgs lasarett vaccination, Patientavgifter Skåne, 1177 Skåne
Similar places near
Dr.Reem Al Hourany Dr.Reem Al Hourany 2 km Professionella
Vårdcentralen Planteringen Vårdcentralen Planteringen 3 km Hade klåda i flera månader tack vare fel diagnos fast man sa åt läkaren att man misst...
Tandklinik on Demand Tandklinik on Demand 3 km Jätte trevliga och får en att känna sig bekväm. Mån om patienten och deras välmående....
Råå Vårdcentral Råå Vårdcentral 5 km Hej, servicen är under all kritik. Får aldrig prata med min husläkare utan varje gång...
Reviews
Tyvärr dena vårdcentralen jag rekommenderar inte. Respeklösa!!! Jenny Läkaren vill jag ge en nolla!!!
Min fru har försökt bli remitterad till en specialistklinik via vårdcentralen, vilket man ska ha full möjlighet till. * Under processen har hon fått ett nekande från en klinik. * Hennes läkare remitterade på nytt till en annan klinik. * Den kliniken visste ingenting. * Min fru var tvungen att jaga vårdcentralen och få reda på vad som händer. * Vårdcentralen sa att de inte har tid att remittera henne och att hon får göra det själv. Detta bekostas då ur egen ficka, istället för med vårdpengen som vårdcentralen får när man listar sig hos dem * Hon ville klargöra om detta verkligen stämde och tog kontakt med medicinsk sekreterare på vårdcentralen. * Sekreteraren läste inte mailet utan svarade bara att frugan blivit remitterad till en klinik detta var den klinik som inte visste något om en remiss. Nu byter vi vårdcentral. Utöver detta inkompetenta och dåliga bemötande så är det omöjligt att få kontakt, man får dålig medicinsk behandlig och de antyder att patienten ska göra massor av eget arbete. Vilket sjuk patient orkar det?!?! Den här vårdcentralen förtjänar INTE den vårdpeng som man tar med sig när man listar sig hos dem. Det här stället är ett praktexempel på hur dåligt bemötande och arbete ska belönas med mindre pengar så att det stängs ner. INGEN, vare sig patient, vårdpersonal eller Region Skåne mår bra av att ha en arbetsplats som är så fruktansvärt tarvlig och inkompetent som denna. Vill ni ha vård? Sök er till en annan vårdcentral, privatläkare eller dromla helbrägdagörare, då har ni åtminstone en LITEN chans till bra vård jämfört med det här kvacksalveriet. Fy skäms, Husensjö Vårdcentral.
Om man hade kunnat ge 0 hade jag det. När jad listade mig här var det bra i ungefär 1 månad för två år sedan. En gång har jag varit nöjd med min läkare, det var någon Dansk man, han tog mig på allvar. Alla andra läkare jag träffat efter det har varit rent käpp åt helvete dåliga. Receptionens damer är jag nöjd med samt tjejerna som tar prover. Idag var droppen när den kvinnliga läkaren inte var tillmötesgående och absolut inte på någon nivå förstående för mitt mående. Jag har nog aldrig känt mig så arg och ohörd, som jag gjorde då i telefonen. Gå inte hit om inte du bara ska ta prover.
Snabbt och lätt att boka och få tider. Fått alla vaccinationer utan problem. Bra hjälp av sjukgymnast. Trevlig och glad stämning.
Omöjligt att få en läkartid. Vi var listade här, men personen som svarade vägrade kolla upp att det stämde då vi nyss listat om oss, och hänvisade endast till vår gamla vårdcentral. Jag ringer administrationen som säger att vi visst är listade där. Har aldrig läkartider, hänvisar till att man ska ringa prick kl 8 eller erbjuder läkartid om 10 minuter, som om man bodde i deras källare.
Sämsta upplevelsen någonsin inom svensk BVC! Denna bvc sköterskan lyssnar inte och förminskade mig. Dessutom nonchalant och otrevlig. FÖRÄLDRAR som älskar sina barn bör inte sätta sin fot på det stället. Fy fan. Händelsen är anmäld .
Svårt att hitta parkering. Svårt att få tid till läkare även man ringer kl.8 som de säger. Dotter har 40 feber i tre dagar, mår jätte dålig och måste vänta ganska lång tid på läkaren efter sjuksköterskan, som inte ville heller undersöka henne lyssna på lungorna och kolla öronen samt körtel, kikade bara lite i halsen och satte diagnos att det är bara influensa och skickade hem. Den läkaren ville inte heller hälsa när man ger handen till henne. Hon sa att det gör hon inte heller på grund av olika sjukdomar som man kan smittas av. Hur kan hon jobba då som läkaren??? Hur kan hon undersöka människor som behöver hennes hjälp, särskilt barn??? Tråkigt att måste hitta ett annat vård
Dem tog 200 kronor för att tipsa om tvål, vatten och en receptfri kräm 129 kronor mot svinkoppor i hela ansiktet. När jag ringt och ber om vidare hjälp får jag till mig att jag ska ringa nästa dag för att prata med läkaren som gått för dagen. Nästa dag ringer jag och säger jag fått utslag över ena ögat och ber om recept, då ändrar dem sig och säger att jag måste åka dit igen för ny bedömning. I förtvivlan listar jag om mig till annan vårdcentral men ringer dit igen för sista råd. Då säger dem att de har erbjudit mig hjälp och att jag inte är välkommen att söka vård där längre. Kommer aldrig rekommendera denna vårdcentral till mina värsta fiender.
Har under mina tio år i stan upprepade gånger bytt vårdcentral fem eller fler men sen jag valde Husensjö har jag bara upplevt respekt och omtanke, stor professionalism och sakligt bemötande. Det går att föra resonemang med samtliga vårdgivare jag träffat där, både i riktning mot mig og mot dem. Där blir jag alltid tagen på allvar trots ofta diffusa symtom till följd av flera korsande diagnoser. Stort tack! Ni är i sanning underbara och bidrar till att göra världen till en ljusare plats.
Utan tvekan en av de sämsta vårdcentralerna i Helsingborg! Läkare som varken dyker upp till bokade tider eller behärskar språket, säger fel namn, missar allvarliga diagnoser och skriver ut fel dos på läkemedel, ifrågasätter och kränker patienterna, struntar i löften, ljuger, hittar på regler som inte finns och motarbetar myndigheter, samt sjuksköterskor som blandar ihop det mesta och inte ens har koll på vilket år det är. Nej, varken patienter eller patientsäkerhet står högt i kurs på denna vårdcentral, så håll er långt undan!
Comment on this business

Directions to Husensjö Vårdcentral with public transportation


Helsingborg Rosengården C 60 meters
8
Helsingborg Skaragatan 130 meters
8
Helsingborg Borgholmsgatan 190 meters
8
Helsingborg Brytstugan 210 meters
4
8
Helsingborg Haparandagatan 260 meters
8

to add Husensjö Vårdcentral map to your website;