facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum

Address: Sandgatan 34 , Falkenberg 311 34, M, SE
Phone: +46 346 487 00
City: Falkenberg
Zip Code: 311 34



related searches: Coop Falkenberg
Similar places near
Macks Restaurang Macks Restaurang 4 km Fantastiskt god mat och mycket trevlig personal.
Reviews
Mitt förstahandsval som nu tyvärr blivit ett sistahandsval. Tappat rejält i kvalitet sista tiden. Minskat utbud och kvalitet. Framförallt grönsakerna är av dålig kvalitet. Personalen dock bra.
Sedvanlig ica butik lite trångt på parkeringen med husbilen nu när det är wheels and Wings.
Köpte sill inför midsommar. Då kanske man undrar varför i hela fridens namn en varbergare åker till Falkenberg för att köpa sill? Ja det undrar jag med men gott va det 10 av 10
Det är ett stor affär och handikappvänligt bra personal frågar gärna om man vill ha hjälp. Mycket finns affären det mesta man behöver
Välsorterad butik. Lite svårt med parkering då Systemet också finns här.
Mycket trevlig butik, vänlig och hjälpsam personal. Man hittar allt från lågprisvaror till exklusivare produkter. Färska klubbar och pasta sallader är helt fantastiska. Postombud och kiosk är integrerade. Pantautomater trasslar ibland, men det finns tre, så att åtminstone en alltid finns tillhanda!
Jag hade kunnat ge en 4, men. Det är så fruktansvärt dyrt. Kan ta mjölken och smör som exempel som är mycket dyrt. Har genom mitt yrke kunnat prata med producenter och räknat på olika kostnader och kommer inte i närheten av vad Ica tar. Kaffe är en annan grej som jag inte förstår prissättningen på. De som är kunniga vet att kaffe köps och lagras av distributörer långt i förväg och detta betyder att de säljer kaffet dyrt trots att det inte borde vara så. Min personliga åsikt är att handlarna utnyttjar dagens situation för att tjäna mer pengar. Grannländerna har inte justerat sina priser på samma sätt utan ligger mycket bättre till. Detta är väl ett typiskt exempel på att vi i Sverige inte klagar utan bara accepterar.
Bra matbutik med förbutik, postutdelning, bankomat mm. Bra utbud och trevlig personal.
Trevlig butik med bra utbud. Frukt- och grönsaksavdelningen är riktigt bra med fräscha råvaror. Charkdisken är också väldigt bra, med stort utbud och kunnig personal. Rimliga priser på det mesta. Snabbt och smidigt med självscanning. Det borde finnas sittplatser utanför butiken. Jobbigt för kunder som väntar på taxi eller liknande att behöva stå. Rondell till Sandgatan hade underlättat utfarten från parkeringen.
Har en riktigt bra avdelning med fröer nötter, böner osv. till bra pris. För den plant baserade entusiasten. Deras Jazz äpplen rekommenderas starkt. Åker även dit för att köpa såser/dressing.
Comment on this business

to add ICA Kvantum map to your website;