facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Macks Restaurang

Address: Lillegårdsvägen 1 , Falkenberg 311 50, M, SE
Phone: +46 346 163 99
City: Falkenberg
Zip Code: 311 50



related searches: Lieferando gießen 35392, Burgerholic Gießen, Schnitzelhaus Gießen, Lieferando Linden, Lieferservice Linden, Vanilla Bar Gießen Speisekarte, Lieferando Schnitzelhaus, Milano Gießen
Similar places near
ICA Kvantum ICA Kvantum 4 km Mitt förstahandsval som nu tyvärr blivit ett sistahandsval. Tappat rejält i kvalitet ...
Reviews
Fantastiskt god mat och mycket trevlig personal.
Riktigt nöjd med lunchen idag, första ggn jag besökte restaurangen - men det blir säkert fler gånger. Fräscht! En god "norrlandssoppa" fanns som 'extra' idag. Vitkålssalladen med ananas gillade jag verkligen. Rekommenderas!
Beställde genom foodora. Maten jag fick smakade bra men tyvärr var inte allt medpackat som jag beställde. Trist. De ringde senare på kvällen och bjöd på en fri måltid, stort +
Riktigt trevlig restaurang som är helt nyrenoverade vilket ger den en mysig. Rekommenderar starkt denna resturang som servar den godaste maten och pizzorna i Falkenberg.
Kände mig inte allt för välkommen här. Nån i personalen rökte dessutom på utsidan så att det kändes in när man satt och åt vilket inte är trevligt när man inte röker själv. Visade lite missnöje med det och fick otrevliga blickar tillbaka. Medelmåttig kebaktallrik med vattnig kebabsås.
Jättegod mat, trevligt bemötande och en mysig miljö rekommenderar starkt
30 minuter sen, kall pizza innehållande hår. Ringde pizzerian som sa att jag inte kunde få varm pizza där jag bodde varför levererar ni hit då?. Skogstorps pizzeria har lyckats leverera varm mat alla gånger. Personen jag pratade med på pizzerian sa att jag skall beställa därifrån framöver. Det rekommenderar jag alla andra att göra också. De kommer i tid och levererar varm mat utan kroppsbehåring.
Mackan brukar normalt ha ganska goda pizzor men just idag nådde maten inte lika hög standard som vanligt. När vi anlände strax efter kl. 17 låg flera i personalen och sov på olika ställen i lokalen!? När vi väl skulle äta, valde vi att sitta på uteserveringen som är väldigt sunkig och börjar bli lite sliten. Min måltid serverades inte komplett utan jag var tvungen att tala om vad jag beställt. En flicka springer omkring och leker och det är lite störigt. Nja... kanske inte ett ställe att rekommendera nu när de verkar ha tappat en del av sin forna glans.
Goda pizzor, men att beställa hem är värdelöst. Beställer via foodora. Beräknad tid att ta 1 timma, men dyker upp 30 min efter beräknad tid. Chaufför som yrar runt i trapphuset i 15 minuter och de glömmer alltid något som man har beställt som tex såser, dryck m.m. Och till råga på det är pizzorna kalla :
Vi erbjöds att få en pizza bakad med tre olika pålägg för att få smaka på de pizzor som kunder väljer mest. Vi fick in två fina och välgräddade pizzor som verkligen var en smaksensation. Dessa goda pizzor i kombination med mycket trevlig och generös personal, bidrar till att vi snart gör ett nytt besök. Varmt tack Frank från Täby
Comment on this business

to add Macks Restaurang map to your website;