facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for iCafe returDesign

"Apple paj? Vi lagar din iPhone, iPad å Mac medan du njuter av stans bästa espresso! Välkommen till iCafe, en magisk plats där du kan upptäcka, uppleva och lära dig allt om framtidens teknik. Unik Koncept Butik & Express Service Center för MAC & EUC. Apple, Begode, Kingsong & Inmotion Drop-in akuten, stor lager av reservdelar och tillbehör. EUC skola, MAC & EUC Uthyrning, Företags Event & Kick-Off. Testa iWheel, intelligent elektrisk enhjuling, lika revolutionerande som iPhone och Tesla tillsammans! Snabbare än cykel, smidigare än bil, säkrare än helikopter. Leasa, köp eller hyr din teknik från oss. Stort utbud av nästan nya Mac, iPhone, iPad och iWheel."
Address: Sankt Eriksgatan 21 Kungsholmen , Stockholm 112 39, AB, SE
Phone: +46 73 800 03 33
City: Stockholm
Zip Code: 112 39


Opening Hours

Monday: 09:00-17:00
Tuesday: 09:00-17:00
Wednesday: 09:00-17:00
Thursday: 09:00-17:00
Friday: 09:00-17:00


related searches: Icafe returdesign stockholm reviews
Similar places near
Telia Telia 274 meter Vill rikta en stark varning för den här butiken! Mer oseriös och oengagerad personal ...
Telenor Telenor 443 meter
3Butiken Drottninggatan 3Butiken Drottninggatan 2 km De som jobbar har inte tillräcklig kunskap och ge fel information till kunderna.
Webhallen Webhallen 2 km Trevligt event med MiniBrew. Mycket kunnig brewmaster från Holland och god pizza
3-Butiken 3-Butiken 2 km
Tele2 Tele2 2 km
Telenor Telenor 2 km
Mobilizera Mobilizera 2 km
MacRent Hyrcentralen MacRent Hyrcentralen 3 km Helt otroligt bra. Jag upplevde det som att jag fick flera julklappar. Kom dit med mi...
ADS Data ADS Data 3 km Mycket hjälpsam och kunnig personal.
3Butiken Götgatan 3Butiken Götgatan 3 km Stort utbud av alla sorters mobiltelefoner, surfplattor och internet lösningar.
Mobilkoden Mobilkoden 3 km
Reviews
Här finns en riktigt högkvalitativ service och kvalificerad personal! Tack så mycket för kvalitetsreparationen av min iPhone. Dessutom hälsar personalen mycket vänligt på kunderna och bjuder på en kopp kaffe.
Jätte nöjd med köpet av enhjulingen. Jag gillar att säkerhetsaspekten är förbättrad på dessa hjul hos icafe. Bra service utan krångligheter. Tog en till två dagar att lära sig stå kvar på enhjulingen utan att ramla med lite enklare kurvor. MVH RM
Tack för hjälpen idag och för de tips och råd jag fick!! Det var superbra service och snäll personal som verkligen brydde sig om en. Tack än en gång :-
tack Sergei och Charlie för att du fixade min dotters macbook. du sparade mig flera tusen och såg till att dottern hann lämna in sitt skolarbete i tid :
Jag fick hjälp att säkerhetskopiera min telefon som var väldigt vattenskadad. Andra reperatörer hade dömt ut telefonen innan. Så tacksam!
Snabbt, trevligt och bra! Nu håller Mac Book några år till med nytt batteri. Extra plus för gosiga hunden.
Sergei lyckades att byta batteri på min Apple Watch gen 1. Alla andra företag inklusive Apple kunde inte hjälpa till...Men Sergei fixade det galant!
Bra, snabb och trevlig service! Mycket nöjd med arbetet! Ägaren är dessutom mycket kunnig inom EUC.
Detta ställe har varit en klippa för mig i många år. Den enorma kunskapen skickligheten och professionaliteten som Sergei besitter i samband med hans generositet och vilja att hjälpa gör att jag alltid återvänder hit.
Fantastiskt! Kom in med min IPhone som inte gick att ladda på grund av vatten i laddningsuttaget, han fixade det på 10 minuter och nu går den att ladda klockrent
Comment on this business

to add iCafe returDesign map to your website;