facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MacRent Hyrcentralen

"Leasa, köp eller hyr din Apple Mac, iPhone, iPad med mer från MacRent. 93% kundnöjdhet och 25 års erfarenhet. Vi lagar Mac, iPhone, AirPods, iPad och Apple Watch. Apple-auktoriserade. Fri frakt på macrent.se!"
Address: Birger Jarlsgatan 108 , Stockholm 114 20, AB, SE
Phone: +46 8 673 01 00
City: Stockholm
Zip Code: 114 20


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00


related searches: Macrent hyrcentralen stockholm reviews, Apple Store, Stockholm, MacSupport AB, Apple Sweden, MacBook Pro Sweden, MacBook Air Sweden, Mcare Sweden
Similar places near
Byggfabriken Byggfabriken 169 meter Byggde en fabrik, ganska koolt
Billebro Eventure Billebro Eventure 195 meter
Ecigg City Ecigg City 663 meter Köpte coils till min brännare, dom hade exakt det jag ville ha och grym service, reko...
Best Sound Best Sound 702 meter
Nya Kameradoktorn Nya Kameradoktorn 1 km Absoluta superproffs. Vet inte vad han heter, men jag såg mannen som sålde mig min fö...
Macoteket Macoteket 1 km
Webhallen Webhallen 1 km Trevligt event med MiniBrew. Mycket kunnig brewmaster från Holland och god pizza
Elgiganten Elgiganten 1 km
Siba Siba 1 km Personalen vill bara sälja och bryr sig absolut inte dina behöv eller förväntningar. ...
Sontec Sontec 1 km Den absolut sämsta affären man kan gå till för att lämna in sin trasiga utrustning. H...
Zound Industries International Zound Industries International 1 km Har hjälpt mig med 2st problem. Reklamation på urbanears hörlurar och reparation av g...
Inet Inet 1 km Inte så mycket folk i butik så de var skönt, deras kundsupport är väldigt bra om du h...
Reviews
Helt otroligt bra. Jag upplevde det som att jag fick flera julklappar. Kom dit med mina AirPods pro. Den ena ramlat av smågejor. Fixades snabbt. När jag sedan på plats provade dem hade ett metalliskt ljud, som funnits av o till under tid kommit tillbaks. Gick åter till disken.Tog ca 20 min, fick veta att ngt var fel med ljudöverföringen från AirPods. Fick två nya samt tre par av de små plupparna du sätter på airpodsen. Ingen kostnad, allt ingick i garantin. Airpodsen inköpta nov 2020. Ni har tidigare hjälpt mig med datorn, ni är suveräna.
Jag är både nöjd och missnöjd. Jag är missnöjd över att jag fick beskedet att de inte kunde hjälpa mig där och då, trots att de hade felsökt varan och identifierat ett fel på denne. Jag hade dessutom utökad garanti så jag hade rätt till ersättningsvara och borde ha fått en ny i handen. Men pga ett internt tekniskt fel, så var jag tvungen att återkomma vid ett senare tillfälle för att få en ersättningsvara. Det tycker jag inte är premium. Lämnar man in något för service/reparation i Apple store så får man den lagade/ersatta varan hemskickad om man så önskar. Jag tycker också att om de inte kan skicka hem varan, ge mig istället en ny vara och lös de interna problemen efteråt. Men det var inte ett alternativ. Jag är dock nöjd med att de hittade felet. Varan har krånglat av och till länge, och Apple i Täby hittade inget fel när jag reklamerade varan tidigare. Jag är också nöjd med att personalen var trevlig och resonlig.
Grymt stort tack till hela teamet på MacRent! Ett extra stort tack till Sebastian, du hjälpte mig spara 6500kr genom att ta striden med Apple. Tack vare er fick jag bytt högtalare på min 1-åriga iPhone 12 helt utan kostnad. Telefonen var nära oanvändbar då ljudet inte fungerade. Jag är så grymt tacksam, sååå GRYMT tacksam!
Alltså, om någon vill utvärdera kundmottagande så gå hit eller ring dem för den delen. Grymt bra och kunnig personal som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Kan inte rekommendera dem nog.
Uppdatering: Äntligen har MacRent ändrat sitt tidigare dåliga beslut. Därför höjer jag betyget från 1 till 2 stjärnor eftersom de varit massa negativt strul fram och tillbaka. Hoppas också i framtiden de förklarar att även icke relaterade fel MÅSTE repareras oavsett ålder på produkten för att de har de som policy. Men känner mig inte längre lurad! Lämnade in min fungerande dator eftersom är jag fått en spricka i skärmen. Datorn gick fortfarande använda vid inlämning men av kosmetiska skäl ville jag få de bytt. Vi kommer överens om att byta skärmen för ca 8000kr. De är väldigt dyrt eftersom man kunde lika väl köpt en likadan begagnad dator på blocket för de priset med tanke på att datorn hade några år på nacken. Men jag ville ha min dator så bestämmer mig ändå att fortsätta service:en. De säger att de ska ta en 1-2 dagar att reparera. Så när de sedan ringer samma dag så tror jag datorn skall vara klar men istället säger de att batteriet är gammalt de kunde man ju inte räkna ut, MacBook:en va en mid 2014. De säger att kostnadsförslaget skall ändras till 15 000kr. De hänvisar sedan till en policy som Apple har att de måste reparera allt eller ingenting. Men detta står ingenstans varken skriftligen eller muntligen när datorn lämnades in utan detta påpekar de efteråt. Med tanke på att liknanade datorer på blocket går för runt 6000kr så kan jag inte fullfölja denna reparationen. De kräver mig då på en serviceavgift på 1500kr för ingenting. Jag vägrar så klart betala eftersom de vägrar utföra den godkända reparationen av att byta min skärm. Lägger upp avtalet här från dem så alla kan se. Där står de ingenstans att de kan vägra utföra en reparation. Har skickat mail till dom att jag fortfarande kan tänka mig betala de ca 8000kr för att få min skärm reparerad men möts av döva öron. De har istället beslagtagit min dator. Jag har aldrig lämnat en dålig recension i mitt liv vilket ni kan se alla mina andra recensioner är 5 stjärnor. Som svar till ert svar: Jag mottagit mail om att ni redan har kasserat datorn. Dvs 17 dagar för tidigt. Detta skulle jag kalla för "egenmäktigt förfarande" och är brottsligt enligt svensk lag. De finns ingen garanti på en snart 7 år gammal dator. Datorn fungerade med de såkallade svullna batteriet. Vi har till och med bildbevis att datorn fungerar. Jag har inga problem med att mitt batteri är sämre än vanligt. Jag har till och med förståelse att de är sämre eftersom batterier är förbrukningsvaror. Vi avtalade om att byta skärmen ingenting annat. Avtal är de som gäller. Skulle batteriet gå sönder får man lämna in den igen och laga de för ny avtalad kostnad. Ni har i efterhand ändrat vilkoren och de kan nu alla här se eftersom erat avtal inte säger något om det och ni har inte sagt de vid inlämningen.
Snabb proffsig service och var redo att ta emot mig direkt när jag hade problem. Kunniga i vad som ingår i Apples egna service samt vad man kan kräva som konsument. Otroligt grymma 10/10.
Fick otroligt bra bemötande. Gick above and beyond för att prova alla tänkbara lösningar och åtgärder. Rekommenderas starkt! Pratade med en mörkhårig kille, missade ta namn
Mycket trevliga och professionella, rekommenderas starkt! Lämnade in min jobbdator för skärmbytte och var orolig över att det skulle ta lång tid men det gick otroligt snabb och fick tillbaka min dator efter bara en arbetsdag.
Dundersnabb service och utmärkt bemötande. Hoppas inte att min iPhone kommer strula något mer, men i så fall kommer jag gärna tillbaka hit.
Fantastisk service med otroligt serviceminded personal. Jag känner mig alltid välkommen även om det bara är för ett batteribyte.
Comment on this business

Directions to MacRent Hyrcentralen with public transportation


Frejgatan 80 meters
50
Frejgatan (på Roslagsgatan) 80 meters
Surbrunnsgatan 100 meters
50
Körsbärsvägen 140 meters
61
Roslagstull 150 meters
50

to add MacRent Hyrcentralen map to your website;