facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for If Skadeförsäkring

If Skadeförsäkring

About

Kundservice på Facebook: Mån - Fre 8.00 - 16.30. Mejla [email protected]. Privatkunder: 0771-655 655. Företagskunder: 0771-56 00 00.

Story

Tänk på att hålla en god ton på vår Facebooksida – oavsett om du vill ge oss beröm eller framföra kritik. Vi förbehåller oss rätten att ta bort stötande material och/eller inlägg, spam, samt ta bort användare som inte respekterar våra riktlinjer.

Vår ambition är att varje ämne ska hanteras i egna trådar för att undvika att flera frågor blandas ihop och blir osakliga. Vi tar bort inlägg där våra anställda hängs ut med personuppgifter, det inkluderar även namn.

På vår Facebooksida diskuterar vi aldrig detaljer i enskilda kundärenden utan hänvisar till kundtjänst via telefon eller mejl. Vår sida får inte heller användas som marknadsplats för att sälja saker.

Om If
If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder och cirka 6 700 anställda. If ägs av finska Sampokoncernen.

If erbjuder skadeförsäkringar för kunder på nationella marknader i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Dessutom erbjuder vi nordiska kunder med internationell verksamhet service vid filialkontor och via nätverk.

Address: If, 10680 Stockholm
Phone: 0771-655655
City: Stockholm
Zip Code: 10680


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: if försäkring kontakt, if försäkring företag, if försäkring skadeanmälan, if mina sidor, if försäkring bil, if skadeförsäkring adress, if kontakt, handläggningstid if försäkring
Similar places near
Trygg-Hansa Trygg-Hansa 1 km När du skickar meddelande hjälper vår chattrobot Turid dig att få svar på din fråga. ...
KPA Pension KPA Pension 3 km Asså ! Den förra reklamen där endast pojken hade käcka svar och den vuxna kvinnan och...
Akademikernas a-kassa Akademikernas a-kassa 3 km Snabbt enkelt och så och varmt bemötande från trevlig personal!
Skandia Skandia 102 km Här svarar vi på dina frågor varje vardag kl 08-22 och helgdagar kl 11-19. Gilla oss ...
Reviews
Personligen har jag bestämt mig för att följa google recensioner. Om det är skräck historier här så skippar jag den företaget. Tidigare brukade jag kolla på trustpilot men efter jag såg dom tar betalt av företag så är det enbart google recencion som gäller. Får nu leta efter annan bolag som har bra omdömen här.
Återigen ett försäkringsärende som hanterars snabbt och positivt. Jag har bara positiva erfarenheter av IF. Tänker definitivt inte byta någonstans.
Dåligare bolag kan man inte hitta, har haft dem i 3 år och nu när mobilen för 11 000 kr går sönder, så vägrar dem att hjälpa och som tack för att man vart trogen kund så lägger dem på luren rakt i ansikten på sina kunder önskar det fann 0 i betyg
Faktisk helt fruktansvärt företag. Alla handläggare säger olika saker och ljuger för en i telefonen. Rekommenderar trygg hansa över dessa tomtar. Kommer byta
Svarar inte om du är befintlig kund. Men ringer du som ny kund så svarar dem direkt
Undvik detta bolag. Efter brandskada i snickeriet har jag väntat i över 3 månader på att det ska saneras samt återställa skador men ingen har dykt upp. Sitter i dagsläget och bråkar med dessa om lösören vilket dom är villig att betala 20% av det verkliga värdet på allt material samt maskiner som förstörts. Dyraste bolaget men du får minst ut av dem.
Det kommer att bli bra när den träder i kraft. Trevlig o kunnig personal.
Extremt sega på att göra ditt arbete. Teckna aldrig bilförsäkring med detta bolag. Varit utan bil och ersättning i snart en månad. Kontaktad en enda gång på över 2 veckor, ingen uppdatering när ersättning kommer eller något alls. Dom verkar inte arbeta hårt för att vara ett försäkringsbolag vars jobb är att betala ut ersättning eller betala för kostnader på det försäkrade...
Efter att ha prövat mig fram har jag nu både bil, hus, lägenhet och djur försäkrade i bolaget If/Folksam. De är tillmötesgående och smidiga. Har aldrig haft ett bättre bolag.
Låt dig inte luras. IF är inte på din sida när F.. och J… inte hjälper. De ljuger om det mesta för att öka sina vinster.
Comment on this business

to add If Skadeförsäkring map to your website;