facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skandia

About

Här svarar vi på dina frågor varje vardag kl 08-22 och helgdagar kl 11-19. Gilla oss så får du uppdateringar och nyheter från oss. Dela gärna med dig av dina funderingar och förbättringsförslag.

Story

För din egen säkerhet uppmanar vi dig att inte lämna ut personnummer, kontonummer, lösenord eller andra känsliga uppgifter direkt på sidan. Kontakta oss istället via vår säkra chatt som du hittar under vårt omslagsfoto, eller på 0771-55 55 00 för personlig service. Vi har öppet 06-24 årets alla dagar. Läs våra tips om säker surfning på http://www.skandiabanken.se/hem/Internetbanken1/Sakerhet/.

Policy & säkerhet:
Det är fritt att skriva dina frågor i loggen, men vi ber dig respektera Facebooks regler och svensk lag, särskilt med hänseende på personuppgiftslagen. Vi kommer inte att tillåta rasistiska, sexistiska eller nedvärderande inlägg. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till Facebook. Personangrepp och svordomar accepteras inte heller utan kommer att raderas, liksom kommersiella budskap eller inlägg som innehåller länkar av något slag.

Var uppmärksam på att den information du skriver på sidan blir synlig för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du brukar hos Skandiabanken eller annan bank.

Vi som svarar på era inlägg arbetar på Skandiabankens kundtjänst. Om någon annan än representanter från Skandia svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det inlägget.

Viktigt säkerhetsmeddelande!
Vi kommer aldrig att skicka meddelanden till dig där vi ber dig lämna ut dina privata uppgifter eller ge dig en direktlänk till internetbankens inloggning. Får du ett sådant meddelande från någon som uppger sig vara anställd på Skandiabanken, informera oss omedelbart via vår säkra chatt eller på 0771- 55 55 00.

Address: Stockholm
Phone: +46(0)8-788 10 00
City: Stockholm



related searches:
Similar places near
Trygg-Hansa Trygg-Hansa 102 km När du skickar meddelande hjälper vår chattrobot Turid dig att få svar på din fråga. ...
If Skadeförsäkring If Skadeförsäkring 102 km Personligen har jag bestämt mig för att följa google recensioner. Om det är skräck hi...
KPA Pension KPA Pension 104 km Asså ! Den förra reklamen där endast pojken hade käcka svar och den vuxna kvinnan och...
Akademikernas a-kassa Akademikernas a-kassa 105 km Snabbt enkelt och så och varmt bemötande från trevlig personal!
Cricket match Cricket match 106 km
Comment on this business

to add Skandia map to your website;