facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for importbil.se

importbil.se

About

Importera bil från Tyskland med Importbil.se.
Info om tysklandimport: http://www.importbil.se
Frågor om köpa bil från Tyskland: [email protected]

Story

Importera bil från Tyskland med hjälp av Importbil.se.

Vi är sedan 10 år specialiserade på att importera bilar och husbilar från Tyskland och är en av Sveriges ledande importörer.

Vi har alltid några bilar i lager, men framförallt så hjälper vi till med bilimport på beställning efter just dina önskemål. I Tyskland är utbudet av bilar stort, som är bättre utrustade, i ett bättre skick och priserna lägre.

Vi arbetar även med husbilar då utbudet i Tyskland är stort och priserna mycket förmånliga.

Till företag kan vi erbjuda leasing via Nordic Finance. För mer info se http://www.importbil.se/finans.htm

Från hösten 2013 är det vi som registrerar alla nya elbilar av märket Tesla i Sverige.

Ring gärna så berättar vi mer.
För bästa möjliga service har vi öppet 10-22 alla dagar i veckan, även helg- och röda dagar.

Varmt välkomna!

Address: Rosenvägen 2, 227 38 Lund
Phone: 046-132306
City: Lund
Zip Code: 227 38



related searches:
Similar places near
Mobility Motors Lund Mobility Motors Lund 669 meter Jonathan är den bästa försäljaren! Har haft kontakt med honom vid två tillfällen. För...
Speedy Bilservice Lund Speedy Bilservice Lund 985 meter Hej ALLA bilälskare! En av mina bilar är idag hos SPEEDY i Lund Skåne. Hyundai i35, f...
Sydtrafikskola Sydtrafikskola 1 km Välkommen till Sydtrafikskola Vi finns ett stenkast från Centralstationen i Lund. P...
Landrins Bil Landrins Bil 2 km Mycket trevligt och bra fin service
Landrins Bil Landrins Bil 2 km Utmärkt service av personal som faktiskt verkar bry sig om kunden. Inte som det där a...
Jörgen Svensson Däck & Fälg AB Jörgen Svensson Däck & Fälg AB 2 km Duktiga trevliga killar, snabbt och enkelt att fixa däckbyte och förvaring. Värt vare...
Mekonomen Lund - butik Mekonomen Lund - butik 2 km Sämst verkstad i mitt liv! Mycket dåligt bemötande och otrevliga personal! Jag har lä...
Autoexperten i Lund Autoexperten i Lund 2 km Handlar inte här. Skulle handlat men dem hade inte det jag sökte efter.
Prestanda Prestanda 2 km Hade fått mindre i poäng om det hade gått att ge. Knappt månad efter köp och första s...
Peugeot Lund Peugeot Lund 4 km Katastrof företag. Har ringt flera gånger och de säger de ska höra av sig men icke. N...
Toys Taxi Toys Taxi 168 km Riktig taxi.... med riktiga taxichaufförer... :-)
Reviews
Om du planerar att köpa bil utomlands för att ta hem till Sverige, så är det helt perfekt att anlita Fredrik & team. Allt gick 100% smidigt med både köpeavtal, transporter, besiktningar, importdeklarationer, moms i två länder. Tveka inte, och lycka till med nya bilen.
För den avgift som Fredrik på Importbil debiterar så får jag bland annat en expert som kontrollerar att ALLT är som det ska med bilen, verifierat att all service är gjord, att den inte varit med om exvis en krock, att alla garantier följer med, att den transporteras hem till Sverige, att ursprungskontrollen görs samt att den regbesiktigas. För mig återstår bara att sitta med Fredrik när han går igenom servicebok mm i samband med att nycklarna överlämnas och jag kan köra iväg. Jag har gjort detta med fyra snart fem bilar som det knappt har funnits något urval av i Sverige. För mig har det fungerat perfekt alla gånger, det som Fredrik debiterar är för mig värt vartenda öre.
Planerade att importer en bil för några år sedan och hittade ett par företag men tyckte importbil verkade mest intressant. Följde importbil via Facebook och när det var dax så kände jag mig bekväm med att kontakta Fredrik som är väldigt serviceinriktad och mycket trevlig. Han hjälpte mig att hitta vad jag vill ha och jag är mycket nöjd. Blir det någon mer i framtiden så är det helt klart Importbil som gäller.
Hittade en bil som jag var intresserad av i Tyskland, skickade ett mejl till Fredrik. Tyvärr blev bilen lite för dyr i slutändan men det blir toppbetyg på bemötandet. Rekommenderas verkligen!
Rekommenderar verkligen att importera en bil via Importbil.se. Jag och min fru har precis fått vår Adria twin husbil levererad till oss och kunde inte vara nöjdare med bilen och Fredriks service. Tydlighet, trygghet och utan stora frågetecken. Kändes jättebra när man själv gör detta för första gången. Tack för en bra affär!
Mycket bra service! Stort engagemang och trygg hantering av Fredrik vid import av min fina Porsche 718 Boxster S.
Jag är mycket nöjd med Fredrik på importbil.se, från första kontakten via mail till leveransen i Lund. Utbudet i Sverige av den bilen jag var intresserad av var väldigt begränsat så jag hittade 2 bilar i Tyskland som Fredrik kollade upp, kände mig trygg med bakgrundskontrollen som han gjorde och bestämde mig för den ena. Sen sköttes allt på ett smidigt sätt med kontrakt, garantier och fullmakter via mail. Fredrik höll mig hela tiden uppdaterad över vad som hände och hade jag frågor så besvarades de väldigt kvickt via mail. Lite nervös var man för att betala en bil som man inte sett men kände mig ändå trygg med den infon jag fick hela tiden. Leveransen i Lund sköttes också på ett föredömligt sätt. Kan varmt rekommendera importbil.se.
Högst seriös bilfömedlare, som kund känner man sig riktigt väl omhändertagen i hela processen. Att köpa bil utomlands för stora summor kan göra en lite orolig, men med Importbil.se känner man sig i säkra händer
WOW, jag har jobbat länge med customer relations, denna herre har lyckats. Från fösta dagen till hämtning av bilen från Tyskland har det varit fläckfritt. Att få löpande information är en av de viktigaste delarna. Fredrik kan detta och är ärlig när det kommer till hans bedömning om bil och handlare. Tveka aldrig på en IMPORT bil när det finns denna hjälp att få. / Från en mycket nöjd norrlänning Short version in English. NEVER hesitate to use Fredriks service. You can't probably not find a more professional, due to my experience in his handling in import of my car. Wish him all the best from North of Sweden!
Fick fantastisk hjälp av Fredrik att köpa min drömbil! Väldigt trevlig och proffsig hjälp hela vägen från första förfrågan till leveransen av bilen i Lund. Detta under Corona tider och div. Svårigheter från säljarens sida att leverera bilen i tid pga karantän och stängda landsgränser. Men Fredrik tillsåg att man som kund var kontinuerligt uppdaterad. 100% pålitlig och kan starkt rekommendera deras service att få hem din nästa bil!
Comment on this business

to add importbil.se map to your website;