facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Lund - butik

Mekonomen Lund - butik

About

Här hittar du alltid ett brett utbud av prisvärda kvalitetsprodukter inom reservdelar och tillbehör, till exempel bilbarnstolar, takboxar och tvätt- och säkerhetsartiklar.

Story

Mekonomen är Sveriges ledande verkstadskedja med drygt 450 verkstäder från norr till söder. Vi säljer även reservdelar och tillbehör i butik och på nätet.



"I din Mekonomenbutik hittar du ett brett och lättillgängligt utbud av innovativa lösningar och produkter. Sortimentet består av högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Det du inte hittar på våra hyllor, beställer vi snabbt och smidigt hem åt dig. Men du lämnar oss inte bara med den rätta reservdelen, du får också experttips om hur du tar hand om din bil. Och det kommer helt utan extra kostnad. Vi finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Välkommen."
Address: AVTALSVÄGEN 13, 22761 Lund
Phone: 046-288 10 20
City: Lund
Zip Code: 22761


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Biltema Lund, Mekonomen Malmö, Autoexperten, Bilreservdelar, Bromsbelägg, Torkarblad
Similar places near
Jörgen Svensson Däck & Fälg AB Jörgen Svensson Däck & Fälg AB 577 meter Duktiga trevliga killar, snabbt och enkelt att fixa däckbyte och förvaring. Värt vare...
Autoexperten i Lund Autoexperten i Lund 745 meter Handlar inte här. Skulle handlat men dem hade inte det jag sökte efter.
Speedy Bilservice Lund Speedy Bilservice Lund 1 km Hej ALLA bilälskare! En av mina bilar är idag hos SPEEDY i Lund Skåne. Hyundai i35, f...
Prestanda Prestanda 1 km Hade fått mindre i poäng om det hade gått att ge. Knappt månad efter köp och första s...
Mobility Motors Lund Mobility Motors Lund 1 km Jonathan är den bästa försäljaren! Har haft kontakt med honom vid två tillfällen. För...
importbil.se importbil.se 2 km Om du planerar att köpa bil utomlands för att ta hem till Sverige, så är det helt per...
Sydtrafikskola Sydtrafikskola 2 km Välkommen till Sydtrafikskola Vi finns ett stenkast från Centralstationen i Lund. P...
Toys Taxi Toys Taxi 169 km Riktig taxi.... med riktiga taxichaufförer... :-)
Reviews
Sämst verkstad i mitt liv! Mycket dåligt bemötande och otrevliga personal! Jag har lämnat min bil för undersökningen och personalen ljuger att dem har tittat på det fast dem har inte tittat als! Jag skulle aldrig rekommendera en sådant verkstad!
Erik är trevlig, kunnig och hjälpsam i butiken som ligger vid Nova Lund. Så tråkigt att det är hans sista dag idag men önskar honom all lycka med hans nya jobb.
Butiken i Lund 2022-10-02; Niclas G hjälpte mig med ett lösa ett ärende/ problem som Mekonomen´s HQ orsakat, så att jag kunde ta del av ett kampanj-pris. Generellt har jag i denna butik alltid fått bästa service av kunnig och hjälpsam personal.
Alltid lika hjälpsamma och fina. Kommer jämnt tillbaka :
Alltid snabbt o bra lager så grejer finns alltid där
Trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Berett sortiment av reservdelar etc.
Rejält sortiment. Har det mesta som av det finns på deras hemsida. Snabb service fast vi var många som ville ha hjälp och råd.
Väldigt trevlig personal i butiken och vid verkstadsdisken.
Köpte nya torkarblad till min bil. Killen som sålde dem till mig satte på den utan kostnad. Det kallar jag för service!
Oerhört otrevlig personal. Jag frågade varför rekommendationen i butik skilde sig markant från hemsidans rekommendation angående bilbatteri. Fick ett snäsigt svar om att det minsann var olika bolag bakom hemsidan mekonomen.se och butiken Mekonomen och det kunde hon inte ta något ansvar för. Jag fick heller inte någon förklaring till de olika rekommendationerna, utan bara "Du får köpa vad du vill" när jag bad om hjälp att förstå. Jag avstod.
Comment on this business

Directions to Mekonomen Lund - butik with public transportation


Lund Förhandlingsvägen 130 meters
5
Lund Företagsvägen 250 meters
5

to add Mekonomen Lund - butik map to your website;