facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Infinite Hot Yoga Gävle

Infinite Hot Yoga Gävle

About

Vi erbjuder en variation av yogaklasser inkl. 60 & 90 minuters Bikram Yoga samt två olika Hatha Yoga discipliner. Alla klasser hålls i 35-40 graders värme.

Story

Vi erbjuder 15 Hot Yogaklasser per vecka, inklusive
- Bikram 90 minuter
- Hatha Hot Flow 60 & 90 minuter
- DeStress 60 minter
- Bikram 60 minuter (denna klass kräver att du tagit 90 minutersklassen ett par gånger först, så du är lite familjär med positionerna)

Bikramklassen är mer fysiskt intensiv medan DeStress med sitt lågintensiva upplägg gör att vi bränner mycket av stresshormonet kortisol och syresätter kroppen.

I Hatha Hot Flow efterströvar vi att ge dig en bättre ämnesomsättning, syresättning i kroppen, att öka din blodcirkulation och generellt att ge dig ett bättre välbefinnande.

Vi rekommenderar att man dricker mycket vatten under dagen innan din klass och att man inte äter 2 timmar innan.

Klädesmässigt passar mjuka men inte fladdriga kläder, tex shorts och linne. Du behöver en yogamatta samt ett stort badlakan under klassen. Detta finns att hyra i studion om du inte vill ta med eget.

Varför yoga i värme?
Muskler och bindvävnad blir mjukare och tillåter då en djupare stretch med mindre risk för skador. En förbättrad blodcirkulation uppnås då kapillärerna utvidgar sig som en reaktion av värmen vilket resulterar i att mer syre förs till muskler, vävnader, körtlar och organ. Värmen främjar även kroppens svettmekanism som hjälper avgiftningsprocessen genom att man svettas ut toxiner och slaggprodukter. Pulsen höjs vilket stärker hjärtat, förbättrar hjärt- och kärlsystemet och konditionen.

Efter regelbunden praktisering av yoga i värme reducerar vi även kroniska inflammationer i muskler och leder. Att yoga i värme utvecklar också den mentala styrkan då att hantera värmen kräver bland annat självkontroll, lugn och koncentration.

Läs mer om våra klasser, pris och klasschema på www.infinitehotyoga.se.

Address: Södra Kansligatan 7A, 80252 Gävle
Phone: 0264574750
City: Gävle
Zip Code: 80252


Similar places near
Gunilla Thegel Yoga Gunilla Thegel Yoga 226 meter Jag är MediYoga lärare och terapeut och erbjuder klasser i MediYoga både till privatp...
Kristin Ellner Yoga Kristin Ellner Yoga 555 meter Yinyoga så bra för min kropp Mysig lugn och bra lokal
Samay Yoga Samay Yoga 890 meter Hos Samay Yoga utövar du en holistisk form av yoga som stärker och renar både kroppen...
Gävle Yogaskola Gävle Yogaskola 929 meter Bra anordnade yogakurser i olika nivåer och inriktningar. Rekommenderas verkligen för...
Lindas Miniyoga i Gävle Lindas Miniyoga i Gävle 3 km Barnyoga, Familjeyoga, liten butiksdel med produkter från Novellix, Miffy, Bud to Ros...
Reviews
Familjär yogastudio med kunnig, välutbildad och trevlig personal med en bra variation av olika pass. Perfekt som en fysisk utmaning och som en härlig avkoppling från vardagens stress!
En helt fantastisk yogastudio och yogaform på alla sätt. Underbart för kropp och själ
En fantastisk form av yoga!
Helhetsupplevelse för kropp och knopp för alla.
Min oas från det stressiga livspusslet.
Comment on this business

to add Infinite Hot Yoga Gävle map to your website;