facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Insurello

Insurello

About

Insurello hjälper dig som varit med om en olycka genom att sköta din försäkringsprocess och ser till att du får rätt försäkringsersättning

Story

Att söka försäkringsersättning vid olycksfall är både tidskrävande och krångligt för någon som inte vet hur försäkringar fungerar, och de flesta vet inte ens om sina rättigheter.

Insurellos mål är därför att erbjuda en digital tjänst för försäkringsersättning som är enkel att använda samt fångar upp alla okända försäkringar som oftast missas.

Address:
Phone: 0812821222
City: Stockholm


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Insurello chatt, Arbetsmarknadsförsäkring, Löf
Similar places near
Paydrive Bilförsäkring Paydrive Bilförsäkring 2 km Ett blufföretag som blåser sina kunder på pengar. Tänk noga igenom innan man funderar...
Er jurist Er jurist 5 km Jurist som hjälper sjuka och skadade att få rätt ersättning
Reviews
Helt otroligt att den här hjälpen finns : Säger sig självt att de ska ha betalt för hjälpen man får! Fick jättebra hjälp med att få den hjälp jag behövde. Det tog inte alls lång tid från första kontakten tills jag hade en nätt summa pengar på kontot, cirka två månader.
Imponerande bra hjälp. Jag hade inte haft det tålamodet som de visade upp. Med tanke på att olyckan hände för så pass många år sedan så har det gått förhållandevis snabbt. Resultatet blev lyckat och jag är mycket tacksam.
Inte så bra, jag fick själv ringa dem o fråga hur det gick, inte intresserade eller engagerade
Comment on this business

to add Insurello map to your website;