facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paydrive Bilförsäkring

Paydrive Bilförsäkring

About

Paydrive är godkänd som försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen. Ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på telematik.

Story

Paydrive är godkänd som försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen. Ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på telematik.

Address: Rosenlundsgatan 60, 118 63 Stockholm
Phone: 08 411 02 00
City: Stockholm
Zip Code: 118 63



related searches:
Similar places near
Insurello Insurello 2 km Helt otroligt att den här hjälpen finns : Säger sig självt att de ska ha betalt för h...
Er jurist Er jurist 3 km Jurist som hjälper sjuka och skadade att få rätt ersättning
Reviews
Ett blufföretag som blåser sina kunder på pengar. Tänk noga igenom innan man funderar på att byta till detta bolag. Det är extremt mycket dyrare än vad som framkommer vid tecknande av försäkring. Vad som skulle ske vid en eventuell skada vågar jag inte ens tänka på. En stjärna är 2 för mycket. Vill återkoppla efter fortsatta problem med företaget. En kundtjänst som ljuger och uppträder hotfullt när man konfronterar företaget med fakta. Företaget valde i denna stund själva att avbryta försäkringen utan att vara överens med mig. Jag väntar fortfarande på en bekräftelse från företaget gällande deras ensidiga beslut att säga upp min försäkring. Jag är fortsatt kund genom att jag lurats in i ett avtal som inte lirar med vad som såldes till mig och har återigen drabbats av kostnader som företaget ej har rätt att ta ut. Bilboxen har varit monterat 100 % av tiden. Företaget påstår annat och lägger till extrakostnader som är helt vidriga. Det bör vara företaget som har bevisbördan att denna box varit urkopplad. Varför i hela friden skulle jag koppla ur denna box när jag själv har valt denna försäkring? Hela denna affärsidé måste ses över. Det enda problem företaget har med mig är att jag inte registrerar mil. Anledningen till detta är att jag inte vill åka runt med på vintern med en bil som är illa anpassad för detta. Bör jag inte vara en exemplarisk kund som snällt betalar för något som jag i princip inte nyttjar delar av året? Min åsikt att detta företag inte är rumsrent. Innan någon tecknar ber jag er att läsa även fler recensioner. Jag gjorde det tyvärr inte.
Beställt försäkring av Paydrive med sparad dokumentation dom har lagt upp försäkringsbevis. Ett halvår senare tar dom bort det och TFF skickar böter på 40.000 Och nu vill dom inte korrigera sitt misstag utan säger att personen som tecknat försäkringen inte jobbar kvar och då vill dom ej ta ansvar. Har flera bilarförsäkrade där och iochmed detta notarade jag en till som låg fel och fick i sista sekund ringt till dom och rättat den.... rekomenderas ej!
Försäkringen de erbjuder är väldigt väldesignad och det skulle vara trevligt om de var lite mer transparenta och ärliga. Även om jag använder bilen väldigt lite och jag kör säkert, blir mina försäkringar större och större och jag har upptäckt att de gjort felaktiga uttag i autogiro.
Otroligt oprofessionellt företag. Ringde och frågade dem 12 December 2022 om jag behövde göra något för att säga upp försäkringen. Men dem bad mig att bortse ifrån fakturan bara så sägs den upp automatiskt. Nu sitter jag med 3st fakturor på 4.600kr/st och inge svar får man ifrån Paydrive. Har dessutom redan tecknat en annan försäkring via LF som erbjöd mig 800kr/mån. Har ringt flera gånger och man får vänta över 1 timme i kö! Och när man väl kommer fram så lägger dem bara på. Jag har mailat, skrivit meddelande via deras "Säkra Meddelande" system, men inget har hänt. Ingen återkoppling. Kan allt förutom rekommendera detta företag. Dem bryr sig inte om sina kunder.
Blivit fakturerad 4 gånger i stället för 1 gång. Oseriöst företag som lurar folk på pengar på löpande band. Inte ens paydrives egen personal har denna blufförsäkring fick vi veta av personen i kundtjänst. Vi blev rekommenderade att säga upp försäkringen.
UNDVIK PAYDRIVE! Till att börja med förlängde de min avtalsperiod utan att kontakta mig, deras 3-månadersavtal blev helt plötsligt till 12-månader. Jag försöker att säga upp bilförsäkring hos dem, vilket endast kan ske över telefon och jag fick en muntlig bekräftelse. Nu ser jag att de har inte gått igenom med uppsägningen och har nu skickat ut försäkringsbrev om ett år till. Jag skrev till dem från min inloggade kundsida för snart två veckor sedan men har inte fått svar. Jag försöker att nå dem via telefon, men får meddelandet att de inte kan ta emot mitt samtal och att jag ska försöka igen nästkommande dag. Flera gånger har de också gjort dubbeldragningar eller dragit stora belopp för mycket på autogiro utan att kontakta mig för återbetalning eller justering. Jag har själv fått jaga dem för få pengarna tillbaka. Till en av mina bilar fick jag bara halvförsäkring trots att jag tecknade helförsäkring och jag har inte kunnat på det åtgärdat eftersom jag inte kommer fram till dem. Jag känner mig grundlurad.
Fick faktura 5 dagar innan förfallodatum i brevlådan om bilbox som de påstår att jag inte returnerat som är gjort. Detta var 5 månader sedan också jag avsluta försäkring och skickade tillbaka. Bra bolag detta herregud de gör att för att försöka lura folk.
Vilkoren beskriver inte direkt hur dom mäter priset på följande månaden samt informerar inte i förtid om priset kommer och höjas. Uppsägning 3 månader men i beskrivningen står 1 månad.
VARNING för oseriöst företag. Använder Paydrive Sense GPS f.d. Telia Sense. Försökt säga upp det men de kräver att jag ringer. Kl 10 på fm säger de att många ringer prova imorgon. Provat flera gånger så skrev uppsägning via mail den 9/1. Fick autosvar med ärendenr och att de ska återkomma men ingen hört av sig trots snart 2 månader. Hade autogiro som jag spärrade men de tog ett kort som jag använt tidigare och en månad efter drog de pengar från mitt kort så jag nu måste spärra det. Även mycket problem med betalningar, ibland drar de inget och ibland drar de två och även tre gånger på en månad, funktioner som inte fungerar i appen som tidigare fungerat.
Hur kan man ha tecknat ett abbonemang på en bilförsäkring utan ens egen vetskap ? Man köper en bil på en firma vars erbjuder paydrive som försäkring, likt alla andra firmor som erbjuder andra försäkringar . Aldrig har jag varit med om att man binder upp sig.
Comment on this business

to add Paydrive Bilförsäkring map to your website;