facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järna Fritidsklubb

Järna Fritidsklubb

Story

Hej vårdnadshavare!

Järna fritidsklubb tillhör Tavestaskolan och vi arbetar utåtriktat till andra skolor i Järna kommundel. Vi erbjuder barnen omsorg när föräldrar jobbar på eftermiddagar.
Fritidsklubben är för barn mellan 10-13 år. Vi är två fritidspedagoger som är ansvariga för klubben.

Här på fritidsklubben är det öppet mellan 13:00 – 17:00, under vanliga skoldagar. På studiedagar och lovdagar är det öppet mellan 08:00 – 17:00. På studiedagar och lovdagar erbjuds det lunch och mellanmål.

Vårt mål är att utöka antal barn på fritidsklubben. Vi kommer då besöka alla skolor i Järna kommundel för att visa upp oss och berätta vart vi finns och vad vi gör här. Alla barn är välkomna för ett besök.

Precis som skolan och dess demokratiska värdegrund, står vi på Järna Fritidsklubb för solidaritet, gemenskap, samarbete och förståelse. Genom olika aktiviteter vill vi försöka utveckla och stärka sådana värderingar i barnen och gentemot varandra. Vi är utbildade fritidspedagoger och fritidsledare och vistas i skolan och på klubben för att stötta barnen till att bli demokratiska samhällsmedborgare.

Vårt syfte är att genom olika samarbetsövningar kan barnen utveckla relationer med sina medmänniskor. De olika lekarna, spelen och aktiviteterna kan leda till att barnen utvecklar och anammar egenskaper såsom tålamod och uppskattning för både det materiella som för varandra.

AKTIVITERNA ÄR I FORM AV: Pingis, Biljard. Bordsfotboll. Bordshockey. Lufthockey. Bakning. Pyssel. Bingo. Utelekar. Sällskapspel. Datorer. Tv-spel (Xbox). Disco. Filmvisning.


Address: Enevägen 6, 15332 Järna
Phone: 0852306324
City: Järna
Zip Code: 15332



related searches: Södertälje kommun skola, Eneskolan, Mariaskolan Järna, Örjanskolan, Kringlaskolan, Vklass auth Södertälje, Utbildningsinfo, Mitt Skolval
Similar places near
Örjanskolan Örjanskolan 4 km Fantastisk skola med vacker miljö. Bägge mina barn trivs och har inte prestationsånge...
Solvikskolan Solvikskolan 5 km De starka kopplingarna till Rudolf Steiners vanföreställningar gör även dagens waldor...
Comment on this business

to add Järna Fritidsklubb map to your website;