facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solvikskolan

Solvikskolan

About

Lek, konst, kommunikation och kunskap

Story

Solvikskolan innehåller grundskola, 1-9 klass, som arbetar enligt Waldorfkursplanen och gymnasium. Waldorfpedagogen arbetar ur en helhetssyn. Den ser barnen som tänkande, kännande och viljande människor i utveckling. Ur detta gestaltar den det pedagogiska arbetet i klassen. Karakteristiskt för Waldorfpedagogiken är att ämnena undervisas i perioder på 3-5 veckor och att konst och hantverk har stort utrymme. Barn och ungdomar vid Solvikskolan får genom det drogförebyggande programmet Projekt Charlie pedagogisk hjälp att slippa använda droger.



"Välkommen till Solvikskolan!Trygga relationer, självständiga eleverVåra lärare har en unik och speciell relation med varje elev!Vårt fokus är att bygga starka, trygga och långvariga relationer med våra elever. Vi arbetar med utveckling av hela människan – inte bara akademiskt utan också kreativt socialt och emotionellt.Vår skola är en plats där eleverna kan känna sig säkra, stöttade och uppmuntrade att utforska och växa. Positiva och trygga relationer mellan lärare och elev är gör att vi uppnår alla skolans mål.Önskar du en unik och kvalitativ utbildning med fokus på trygghet och relationer är Solvikskolan ett utmärkt val."
Address: Yttereneby 21, 15391 Järna
Phone: 08-551 503 16
City: Järna
Zip Code: 15391


Similar places near
Örjanskolan Örjanskolan 2 km Fantastisk skola med vacker miljö. Bägge mina barn trivs och har inte prestationsånge...
Järna Fritidsklubb Järna Fritidsklubb 5 km Hej vårdnadshavare! Järna fritidsklubb tillhör Tavestaskolan och vi arbetar utåtrik...
Reviews
De starka kopplingarna till Rudolf Steiners vanföreställningar gör även dagens waldorfpedagogik osund.
jag har gått på skolan i 9 år och älskat det varenda sekund
Kul att läsa alla omdömen och svar efter dokumentären om skolan Skolan är ju väldigt annorlunda nu men dokumentären ger ändå en bra bild av skolan. Jag gick själv på skolan och tycker är nöjd stort sätt, skolan har förändrats mycket men de höll fortfarande på med en del konstigheter när jag gick där för några år sen. Jag fick en bra grundskoleutbildning som räckte till gymnasiet och det är ju det viktigaste
Pär är bäst! Älskar Solvik!
Denna skola hjärntvättar dina barn i skeva vänster idéer, det kanske de flesta skolor gör ändå. Men här har man i alla fall ett bevis på hur långt det gått. Hitta en annan skola för er eller era barns skull.
Fantastiskt att det finns alternativ till den hjärntvätt vår kultur utsätter våra barn för. Bästa skolan i Sverige för de som vill leva Nu.
Riktigt nice skola där dom fejkar betygen till ens fördel, låter en puckla på andra klasskompisar när man är sur och får springa i skogen hela dagarna. Det som drar ner betyget lite är att dom tog ner klätterrepet som hängde 10 meter ovanför marken, why liksom
Står ingenstans i skollagen att en lärare måste kalla en elev för "hen". läraren valde istället att kalla elev för sitt namn men skolan vek sig för föräldrarna. Patetiskt att ni ens tror att ni har rätt.
Riktigt kasst att ge en lärare sparken för att hon inte vill benämna en elev som hen. Gör om, gör rätt.
Ät din korv -allas våran, Per Ahlbom
Comment on this business

to add Solvikskolan map to your website;