facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Järvakliniken

About

En modern tandläkarklinik i den nya Järvastaden i Solna.
Professionell tandvård och tandkirurgi som utgår från dina krav om service och tillgänglighet.

Address: Fridenborgsvägen 118, 17062 Solna
Phone: 0851480180
City: Solna
Zip Code: 17062


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 15:00
Wednesday: 08:00 - 15:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Nor Gradin, Life Dent Clinic AB
Similar places near
Lundenkliniken Tandvård Lundenkliniken Tandvård 2 km Som kritisk tandläkare själv vet man hur stor skillnad det är på tandläkare och tandl...
Reviews
Kändes jätte bra första gångerna. Välkomnandet alltid trevligt och hjälpsamt. Likadant när man väl får kontakt. Men efter en tid blev det mycket dåligt. 2 gånger har jag haft tid då tandläkaren inte ens varit där när jag kommit. Ena gången fick jag vända och åka hem och den andra gången tittade tandhygienisten, pga att tandläkaren fått " förhinder " och sa att allt var bra, trots att jag på tandakuten samma dag fick konstaterat att jag hade en infektion som gått ner i käkbenet.Vid ett flertal gånger har dom ringt återbud och ändrat tiden, detta väldigt olägligt när man har tänder som gör ont och man verkligen behöver komma snabbt. Nu har jag inte varit där på ca ett år, men ringde och ville boka tid för en tand akut. Men ingen svarar ens i receptionen, ringde en hel dag men kom bara till deras tel svar.Vid ett tillfälle svarade tandläkaren själv, "vi äter lunch, ring om 20 min " Jag ringer efter 20 min men kommer återigen till telsvar. Lämnar meddelande men ingen ringer upp! Detta trots att Nor visste att det var akut. Hade nämligen kontakt med henne på Instagram först. När man har väldig tandvärk så vill man kunna få kontakt, inte komma till en telefonsvarare.Och under dygnets 24 timmar borde väl NÅGON svara!?Verkar som om dom har vissa favorit patienter som tas om hand om först. Nu ska jag åka till tandakuten igen! Måste bara säga att sista gången då jag skulle dit, för ett år sen så var det också strul, dom avbokade tiden pga att tandläkaren hade möte. Ska det vara så när man har värk och måste få komma?? Är det så man bedriver en läkarmottagning? Jag skrev en recension på deras Facebook sida, där även andra riktat kritik mot denna mottagning. Ja, då tog dom bort hela deras sida på Facebook. Det var väl träffande antar jag, och det säger väl allt! ************************************* En uppdatering! På tandakuten konstaterades det att jag har en infektion som gått ner i tandbenet. Så nu är jag satt på antibiotika och tanden var tvungen att dras ut. Hade Järvakliniken behandlat min tand för karies som detta nu blev resultatet av så hade det inte behöva gå såhär. Jag sökte för den tanden redan för ett år sedan då tandläkare Nor sa att jag hade ont och ilningar pga att jag borstade för hårt. Men redan då började det med karies i den tanden. Så jag har gått med tanden i ett år. På tandakuten frågade dom hos vilken tandläkare jag hade varit hos och att detta var mycket slarv och oprofessionellt gjort. Tanden hade kunnat räddas. Det är för mig obegripligt att en klinik som Järvakliniken gör reklam för att det är så viktigt med god tandhälsa pga att man kan få andra sjukdomar som hjärt och kärl problem bla. Det skulle ju då vara bra att man kunde få ett svar när man ringer och behöver boka tid. Ännu bättre att tandläkaren är på plats också!
Gick dit för en undersökning. Nor fick förhinder så jag fick göra undersökningen med en annan tandläkare. Efter att ha petat bara ett väldigt få antal gånger så fick jag veta att jag behöver besöka en tandhygienist, men fick ingen annan riktig status mer än att det fanns tandsten som vanligt. Efteråt skulle tänderna poleras. Där gick poleringsmaskinen upp i turbo och det gjorde ONT för att tänderna blev så varma. Efter att jag benämnde det så fick jag svaret att: "Det är vanligt", men sedan körde han jättelugnt på resten av tänderna ?. Fräscha lokaler men väldigt, väldigt udda besök.
Dålig kunskap, tar flera patienter samtidigt - springer mellan rum. Låter en olegitimerad läkare undersöka .. sjukt oseriöst Bokar in tider fast man inte vill eller har bett om det hanterar dina personuppgifter på ett mycket oprofessionellt sett
Ingen seriös klinik. Tandläkaren kollade knappt på mina tänder. Hon kikade lite snabbt på bilderna som togs på tänderna och sa efter en kort titt i munnen att vi var klara. När tandhygienisten tog bort lite tandsten var hela ansiktet blöt. Jag har många gånger tidigare tagit bort tandsten men det har aldrig känts så obehagligt. Skulle inte rekommendera dem.
Hela familjen går hos Noor och alltid med ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Vi har även besökt tandhygienisten där kommer inte ihåg hennes namn. Kom ut med rena fina tänder :- Fin fräsch lokal. //Paula
Alltid trevligt bemötande av personalen, de är duktiga samt väldigt serviceminded. Kliniken är toppmodern och väldigt fräsch, man välkomnas till lugn spa musik i bakgrunden i väntrummet. Rekommenderas starkt!
Så nöjd med resultatet med mina tänder. Trevligt bemötande och fin miljö. Vill verkligen rekommendera Järvakliniken
Är jättenöjd med min upplevelse på järvaklinken! Fick snabb hjälp för ett akut problem och båda i personalen var omhändertagande och lyhörda. Rekommenderas!
If u value your teeth don’t go there Översatt av Google Om du värdesätter dina tänder, gå inte dit
Comment on this business

to add Järvakliniken map to your website;