facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lundenkliniken Tandvård

Lundenkliniken Tandvård

About

Välkommen till tandläkare Ulf, Vidar och Karl på Lundenkliniken. Här möter Du engagemang, glädje och kunskap. Tandläkarkonst sedan 1978.

Address: Tottvägen 6, 16954 Solna
Phone: 08273343
City: Solna
Zip Code: 16954


Opening Hours

Monday: 07:30 - 15:30
Tuesday: 09:00 - 17:30
Wednesday: 07:30 - 15:30
Thursday: 07:30 - 14:30
Friday: 07:30 - 15:30


related searches: Artos Dental, Arthur Bowgird
Similar places near
Järvakliniken Järvakliniken 2 km Kändes jätte bra första gångerna. Välkomnandet alltid trevligt och hjälpsamt. Likadan...
Reviews
Som kritisk tandläkare själv vet man hur stor skillnad det är på tandläkare och tandläkare. Skulle inte kunna tänka mig gå till någon annan än Vidar. Precision och kunskap in i minsta detalj! Tandvård i absolut världsklass!
Superbra klinik med trevliga människor
Mycket trevligt bemötande och super härlig personal. Det känns tryggt att äntligen hittat en tandläkarklinik som vet hur man tar hand om sina kunder. Kan varmt rekommendera om det är så att du funderar på byta tandläkare. Kliniken ligger nära stan och kommer man med bil så är det lätt att hitta parkering precis utanför. Är mycket nöjd och glad då jag hoppat runt mellan olika mottagningar under en tid och aldrig känt mig 100 % nöjd. Tusen tack Lundenkliniken för er fina service.
Bra bemötande och lite rolig hemsida när jag tittade runt efter tandläkare. Vem har en porslinstiger som anställd liksom Ja sen blev det ju bra med tänderna också.
Bytte tandläkare för 3 år sedan när de sa att de måste dra ut 2 tänder pga djupa tandfickor. Nya tandläkaren gjorde en undersökning och sa att det är helt galet. I dag 3 år senare är jag så glad att jag konsulterade en annan tandläkare och har inte dragit ut någon tand.
Oerhört professionell, noggrann och duktig tandläkare! Kommer aldrig gå till någon annan. Tusen tack för att mina tänder blev som nya!
Utmärkt tandvård men tyvärr mycket tveksam organisation! Dubbelbokning hos tandhygienisten- sådant kan hända. Inropad till fel tandläkare- inte bra. Uppmaning att kontakta tandhygienist som man inte går hos och aldrig blivit kallad till för att boka om en . SKÄRPNING!tid
Dyrt men såå bra!! BÄSTA tandläkare Vidar och tandhygienist i Sverige! Jag betalar gärna ett premium varje dag
Det här är den bästa tandläkarmottagningen i Stockholm!
Trivsam klinik med trygg och trevlig personal. Väldigt nöjd med min tandläkare Vidar! Rekommenderas!
Comment on this business

to add Lundenkliniken Tandvård map to your website;