facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jakobssons Möbler

Jakobssons Möbler

About

Jakobssons Möbler är ett modernt möbelföretag med lång tradition och erfarenhet.

Story

Jakobssons Möbler är en modern möbelaffär med stort och uppdaterat utbud. Här finner du allt från det klassiska och traditionella till nya, heta möbeltrender. Våra leverantörer är många till antalet och vi väljer med omsorg ut vårt sortiment för att du ska finna det du söker.

Våra inredare hjälper dig gärna till med konsultation av inredning och tipsar om hur du kan möblera ditt hem för att få fram en viss stil och känsla och skapa ett rum för mys, umgänge, trevliga matstunder eller vad du önskar.
I direkt anslutning till butiken ligger en gratis parkering.

Fredagen 28/10 öppnar Jakobssons i Örebro på Nastagatan 8 på Aspholmen i Örebro.



"Jakobssons Möbler är ett modernt möbelföretag med lång tradition och erfarenhet.Vi har alltid ett stort och uppdaterat utbud. Hos oss finner du allt från det klassiska och traditionella till nya, heta möbeltrender. Våra leverantörer är många till antalet och vi väljer med omsorg ut vårt sortiment för att du ska finna det du söker.Våra inredare hjälper dig gärna till med konsultation av inredning och tipsar om hur du kan möblera ditt hem för att få fram en viss stil och känsla och skapa ett rum för mys, umgänge, trevliga matstunder eller vad du önskar.I direkt anslutning till butiken parkerar du gratis.Varmt välkommen att handla online eller i butik!"
Address: Nastagatan 8, 70227 Örebro
Phone: 019-676 20 60
City: Örebro
Zip Code: 70227



related searches:
Similar places near
Kakeldax Kakeldax 593 meter Här gick det undan att lossa, och trevlig personal
Villa Sjökvist Villa Sjökvist 813 meter
Familjen säljer prylar Familjen säljer prylar 889 meter Här säljer vi sådant vi inte behöver längre. Leksaker, kläder, hushållssaker osv....
Möbelmästarna Örebro Möbelmästarna Örebro 1 km Har handlat både soffgrupp och soffa hos dem. Underbar service och även om det blivit...
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 2 km Mio Örebro
Mio Möbler Mio Möbler 2 km .Bra möbelaffär. Trevlig personal
Hästens Store Örebro Hästens Store Örebro 3 km Välkommen till vår Hästens värld! För dig som sätter högt värde på att njuta av en go...
Hästens Hästens 3 km Har fortfarande inte löst problemet med min säng, känns som att de tycker att det är ...
ÖBO ÖBO 3 km Välkommen till oss på ÖrebroBostäder AB (ÖBO). Här kan du få tips om evenemang, ställ...
Living Stories Living Stories 3 km Butiken som ger dig inspiration och energi! Wania hjälper dig på bästa sätt att hitta...
PK-design PK-design 3 km Alltid så trevligt Och roligt att titta in hos Pk design mycket vackra möbler inredni...
RS Möbler RS Möbler 4 km För 6 månader sedan beställde jag 3 st dubbelsängar, en soffa och 2 st fåtöljer. Säng...
Omvårdnadschefen Omvårdnadschefen 4 km Jag arbetar som Omvårdnadschef på ortopediska kliniken i Region Örebro län. Du kan oc...
BAUHAUS Sverige BAUHAUS Sverige 4 km Har väntat mer än 30 minuter på kundtjänst i Örebro, trotts att det inte finns någon ...
JYSK Sverige JYSK Sverige 5 km Eurostop, Örebro
Jysk Jysk 5 km
Reviews
Trevlig butik och trevlig personal. Men den nya butiken känns mörkare än den gammla. Gillade den gammla bättre.
Försenade leveranser, blir lovad datum gång på gång om att det ska levereras men det levereras inte, när det Väl kommer är bemötandet i butiken kasst. Som att dom bara var trevliga tills vi betalat, första gången jag skriver en recension, så dåligt var det.
Jättebra och trevlig service! Bra utbud!
Otroligt nöjd. Behövde göra en reklamation. De kontaktade tillverkaren, höll mig uppdaterad och när varan kom till butiken skickade även hem till mig utan kostnad!
Stor och välfylld möbelbutik. Har lite mer "designergrejer" än andra vilket också speglar sig i priset. Ibland kan man dock göra ritkigt fina fynd. Kuriosa; springer ofta in i Ernst Kirchsteiger här. Satan vilken trevlig snubbe det är.
Dyrt och mörk murrig inredning. Jakobssons har blivit en lite " finare" designad möbelaffär! Jag gillar fortfarande det " gamla" Jacobssons som var i Odensbacken. Men detta har gjort att jag upptäckt andra möbelaffärer, inte alls dumt!
Bra kundservice och väldigt välutvalt sortiment.
Om du ska till Marieberg, passa på att åka hit, det tar inte mer än 10 minuter från köpcentret och denna butik är helt fantastisk!
Vilken underbar butik. Kanske inte för att detta var en prispressare, utan för det stora utbudet av mycket. Kvalité var det som genomsyrade det jag kollade på. Ett ställe att få inspiration, där det mesta är samlat i en affär som kök, sovrum vardagsrum mm.
Fint, men dyrt. Dessutom, ska det verkligen behöva ta 25 minuter att slå in två små paket? Tur, att det inte var någon mer kund i kön.
Comment on this business

Directions to Jakobssons Möbler with public transportation


Hannelundsgatan 120 meters
22
Mässan 180 meters
1
4
701

to add Jakobssons Möbler map to your website;