facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for RS Möbler

RS Möbler

About

RS Möbler i Örebro | Vi har Möbler, Soffor och Sängar. Välkomna! www.rsmobler.se

Address: Österängsgatan 2 (vid Österplan), 702 14 Örebro
Phone: 019-185260
City: Örebro
Zip Code: 702 14



related searches:
Similar places near
Living Stories Living Stories 1 km Butiken som ger dig inspiration och energi! Wania hjälper dig på bästa sätt att hitta...
Hästens Hästens 1 km Har fortfarande inte löst problemet med min säng, känns som att de tycker att det är ...
Hästens Store Örebro Hästens Store Örebro 1 km Välkommen till vår Hästens värld! För dig som sätter högt värde på att njuta av en go...
PK-design PK-design 2 km Alltid så trevligt Och roligt att titta in hos Pk design mycket vackra möbler inredni...
Möbelmästarna Örebro Möbelmästarna Örebro 2 km Har handlat både soffgrupp och soffa hos dem. Underbar service och även om det blivit...
Kakeldax Kakeldax 3 km Här gick det undan att lossa, och trevlig personal
Mio Möbler Mio Möbler 4 km .Bra möbelaffär. Trevlig personal
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 4 km Mio Örebro
Jakobssons Möbler Jakobssons Möbler 4 km Trevlig butik och trevlig personal. Men den nya butiken känns mörkare än den gammla. ...
JYSK Sverige JYSK Sverige 4 km Eurostop, Örebro
Trademax Trademax 8 km försäljarna som jobbar i butiken är väldigt dåligt och de förtjänar ingen stjärna för...
Jysk Jysk 8 km
Sova Sova 8 km Super trevlig personal och bra priser. Skulle aldrig åka till en annan sängbutik. Kan...
IKEA Örebro IKEA Örebro 9 km Gick inte och handla med kontanter när jag var där, mycket folk. Men ska tydligen gå ...
Reviews
För 6 månader sedan beställde jag 3 st dubbelsängar, en soffa och 2 st fåtöljer. Sängarna kom relativt snabbt MEN resten av beställningen har jag fått tjata mig till och jag väntar FORTFARANDE 6 månader senare.. på rätt ben för soffan och fåtöljerna!!! Har ringt oändligt många gånger och kommer nästan aldrig fram. När jag väl kommer fram lovar de att ringa tillbaka. Gissa om de någonsin gjort det?! För det mesta upplever jag personalen som inkompetent och nonchalant, iallafall efter attman beställt och betalat. Nu ger jag upp och kommer troligen aldrig att få de beställda soffbenen men en sak säker: RS möbler: ALDRIG IGEN!!!
Trevlig möbelbutik med fin service. Något underlig "möblering", man får gå ett par varv för att inte missa något. Lokalen är stor och rymlig men det märks ändå att möbler tar plats, skulle säkert ha behövt vara dubbelt så stort för att få plats med en bråkdel av sortimentet. Prismässigt så ligger de såklart över IKEA, men det känns helt rätt, kvalité och utbud av allt från modeller till tyger är flera nivåer upp.
Fin kvalité för pengarna! Köpte en soffgrupp med 8 veckors leveranstid, som faktiskt kom i tid. Rekommenderar er att besöka denna affär, där man får gå runt hur länge man vill utan påstridiga säljare.
Extremt dålig kvalité på sängar inklusive tillhörande bäddmadrasser. Så, åk någon annanstans, betala några kronor mer så får du säkert en bra säng inklusive madrass.
Infart till och utfart ifrån är otydliga och direkt trafikfarliga. Butiken är ostrukturerad, rörig och ger ett ofräscht intryck. Personalen sitter mest och pratar med varandra i en soffgrupp. Kvalité på möblerna, nej. Inte utifrån de möbler jag köpt där.
Tyvärr helt ointresserade att sälja och slarvar bort ordrar samt ringer ej tillbaka fast dem lovat att höra av sig omgående. Efter 3 påringningar och besök för att fråga efter varan vi beställt så ger vi upp. En besvikelse.
Jag besökte affären en vardag. Det satt 4 personal vid datorerna och ingen reste sig upp och kom o betjänade mig. Går aldrig mer dit.
Jättebra bemötande Trevlig manlig säljare En yngre kille som är toppen mycket hjälpsam jag berättar det för alla som vill köpa möbler...
Köpte jätteskön soffa här. Dock fick vi olika uppgifter om när leverans skulle ske och vilka villkor som gällde för hemkörning.
Personalen sa inte ens hej. Jag vet inte om dom såg mig ens!
Comment on this business

to add RS Möbler map to your website;