facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Jaktia Jönköping

About

Jaktia Jönköping har allt för jakt, friluftsliv och hund. Varmt välkomna!

Story

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jaktutrustning och består för tillfället av 30 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr.
För oss är jakt en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.
I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från kläder och stövlar, till hundprodukter och pannlampor. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskaper, service och inspiration som gör din jaktupplevelse ännu större.
För att du ska bli helt nöjd med oss lovar vi att du alltid hittar rätt produkt utifrån dina behov, att du får råd, tips, kunskap och att du alltid har tillgång till service, montering och reparationer.
Ett smidigt sätt att handla hos oss är med Jaktiakortet, som är helt kostnadsfritt och låter dig som kund själv bestämma hur du vill betala.

Rätt utrustad (ända in till underkläderna)
I alla jaktsituationer gäller det att kläderna inte prasslar och är klumpiga. Samtidigt behöver de både hålla kylan ute och transportera ut fukten från kroppen.
Eftersom vi på Jaktia själva är jägare så har vi både erfarenhet och kunskap om vad som fungerar bäst i praktiken. Vi har ett brett sortiment av funktionskläder i material som Gore-Tex, Miporex, Windstopper och Outlast. Jackor, byxor, kängor, stövlar och underställ som är bekväma och som fungerar perfekt, oavsett väder. Kläder som gör din jakt- eller friluftsupplevelse ännu större.



"I vår 1500 kvadratmeter stora butik hittar du det bästa och det mesta inom Jakt, fiske och friluftsliv samt hundratals vapen i Sveriges modernaste vapenbunker.Du hittar även en hypermodern 80 meter lång inskjutningstunnel.Vi har passionerad och kunnig personal med lång branscherfarenhet och spetskompetens inom sina respektive områden.Passa även på att få en guidad visning av alla kommande projekt, så som inomhus-älgbana, hagelskyttehall, hundträningshall, pistolskyttehall och skjutbiograf.Varmt välkommen!"
Address: Hulukvarn 10, 555 94 Jönköping
Phone: 036131700
City: Jönköping
Zip Code: 555 94



related searches:
Similar places near
XXL Sport & Vildmark XXL Sport & Vildmark 564 meter Hjälpsam personal
Hockey Store Hockey Store 4 km Smidigt ställe slipade mina skridskor medan jag väntade Toppen
OutdoorDays.se OutdoorDays.se 5 km Är ytterst förvånad över så många positiva recensioner då vi har blivit otrevligt bem...
Reviews
Otrevligt bemötande av ägarna. Rörigt bland kläderna. I övrigt en bra butik där det mesta finns.
Här finns det mesta av prylar och upplevelser, till bra pris, bra hjälp och härlig anläggning.
Otroligt bra ställe, allt på ett och samma ställe. Jag handlar allt av deras anställde Jonas som är fantastisk. Alltid bra bemötande, tar sig tid, hjälper till, är det något så är han på det direkt. Har aldrig fått kalla handen eller att någon är otrevlig som på många andra ställen I landet. Bra ställe och en mötesplats för jägare.
Fått bra hjälp och trevligt bemötande! Har handlat på plats varje gång.
Riktigt bra ställe med väldigt trevlig personal. Grym biograf att köra skytte på!
Otroligt otrevlig personal upprepade gånger i butiken
En gång räckte, ska jag dit en gång till så är det endast för att kolla så jag inte prickade en riktigt dålig dag. Kan bara bli bättre.
Toppen butik med brett sortiment! Stort tack till Pontus! För snabb och proffsig hjälp med mitt kikarmontage. David
Otroligt stort ställe med allt en jägare/skytt/fiskare behöver. Välsorterad butik. Skjutbio, inskjutningstunnel mm mm. Fick suverän hjälp med inskjutning och mycket trevlig personal. Lär bli fler besök trots jag har långt dit.
Hur gick det med Hegestrand, lyckades han lura av det kvinnliga kommunalrådet samt oss kommuninvånare våran skog vid Axamo i utbyte mot den sjaviga marken söder om Munksjön? Säljer ni luftpistoler på Jaktia?
Comment on this business

to add Jaktia Jönköping map to your website;