facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OutdoorDays.se

OutdoorDays.se
"Scandinavians most sold Rooftop-tents."
Address: Tolarp 6, 55594 Jönköping
Phone: 0707147550
City: Jönköping
Zip Code: 55594


Similar places near
Jaktia Jönköping Jaktia Jönköping 5 km Otrevligt bemötande av ägarna. Rörigt bland kläderna. I övrigt en bra butik där det m...
XXL Sport & Vildmark XXL Sport & Vildmark 5 km Hjälpsam personal
Hockey Store Hockey Store 6 km Smidigt ställe slipade mina skridskor medan jag väntade Toppen
Reviews
Är ytterst förvånad över så många positiva recensioner då vi har blivit otrevligt bemötta och inte fått någon service efter att vi köpte tält och förtält för ca 3 veckor sedan. Svarar sällan på mail eller telefon. Fick fel levererat förtält som inte kunde skickas inom en vecka, betalade 300 kr i drivmedel och hämtade det själva. Har reklamerat stegen som inte går att fälla ihop för 4 dagar sedan men har ännu ej fått något svar. Vi har avvaktat dålig recension i det längsta pga högsäsong och trevligt bemötande av Toni i våras.
Beställde ett nytt förtält till vårt taktält som tyvärr levererades i fel storlek. Efter kontakt per telefon med Outdoordays löste det hela sig väldigt snabbt och vi hade det rätta förtältet hemma hos oss mindre än 24 timmar efter jag ringt om det! Mycket bra & snabb service och leverans! Stort extra plus eftersom vi dessutom fick nyttja rabatten på förtält som kom två dagar efter vi gjort vårt köp, och att vi fick med en ljusslinga som plåster på såren för att det blivit fel i första leveransen. Kanonbra service av Outdoordays!
Vi fick ett så bra kundbemötande och service när vi åkte förbi outdoordays butiken för att köpa ett större överdrag till vårt Safari PRO L taktält. Vi fick bland annat tips på hur man ska bädda i tältet för att montera ihop det på bästa sätt!
Har provat flera olika märken på taktält innan jag köpte mitt första taktält från Outdoordays. I dagarna var jag förbi och köpte mitt andra Safari PRO L. Grym service. Grym kvalitét på tält och tillbehör.
Grym kvalitet på tälten och hjälpsamma då dom har väldigt bra kunskap inom taktält och alla tillbehör man kan behöva! Utöver de har dom en fantastisk youtube kanal med massor av tips videos, samt fantastiskt fint showroom i Värnamo.
Vi är mycket nöjda med både tält och service!
troligen sveriges bästa butik om man är ute efter taktält! grym service och hög kvalitet :
Väldigt fin liten lokal. Just vid vårt tillfälle fanns det 4 taktält inomhus att kika på, dessa tälten kunde man klättra in och prova madrassen på. Personalen är kunnig om produkterna och pratade gärna med alla besökarna.
Bättre service får man leta efter. Härligt och hjälpsamt gäng
Välskött showroom, mycket kunnig och erfaren personal. Stort utbud av taktält och tillbehör. Isak och Tony på Outdoordays är riktiga proffs.
Comment on this business

to add OutdoorDays.se map to your website;