facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for JYSK Sverige

JYSK Sverige

Story

Lidköping



"Hos JYSK hittar du allt till hemmet! Utöver vårt välkänt stora sortiment av madrasser, kuddar och täcken har vi även möbler och heminredning till badrum, matrum, trädgård och mycket mer. Det bästa med JYSK är att vi alltid har ett bra erbjudande!I över 40 år har danska JYSK erbjudit god kvalitet och bra erbjudanden på heminredning. Idag har vi vuxit till en internationell detaljhandelskedja i över 50 länder med över 2600 butiker världen över. Genom att utöka vårt sortiment från endast sovrum till att inkludera vardagsrum, kontor, förvaring och andra inredningsdetaljer som behövs för ett trivsamt hem, sprider vi skandinavisk stil och danskt hygge världen över."
Address: Ängshagsgatan 1, 53140 Lidköping
Phone: 77 045 74 51
City: Lidköping
Zip Code: 53140



related searches: Jysk sverige gardiner, Jysk sverige age, Rusta, JYSK online, IKEA Sweden, Rusta Sweden, Mio Sweden, JYSK near me
Similar places near
Mio Lidköping Mio Lidköping 49 meter Det är som affären står still. Rea hit å rea dit men inget ändras
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 67 meter Mio Lidköping
Reviews
Det är inte mycket att berätta om när man kommer in i en affär när det pågår ombyggnad av hela butiken invändigt. Väl värd ett besök när det är färdigt är jag övertygad om. Därav 2 stjärnor nu men färdigt 4-5 stjärnor utan tvekan .
Fina prisvärda möbler och ting. Väl bemött av personalen.
Välsorterade på det mesta bra priser personal,,, oftast. Stor p-plats och handikapp vänligt
Har alltid gillar Jysk och har handlat mycket men här haft lite svårt att hitta dit egter flytten. Inte så att jaginte vet Var det kugge men glömmer att de finns o väljer andra affärer. Annars trevlig till förestående personal.
För möblerna är Jysk är bäst. Man kan beställa på Jysk på nätet och hämtar man på närmaste Jysk butik
Fina föremål av dålig kvalitet, så sammanfattar jag jysk överlag. Dock finns även bra föremål, såsom rullgardinera jag köpte vilka i och för sig inte stänger ute ljuset särskilt bra. Nej, jysk känns för mig som en butik som härmar IKEA fast har både lägre priser och sämre kvalitet byråernas lådor sitter inte ens rakt.
Har fina möbler till skäliga priser. Sen om man köpt något som senare visade sig vara trasigt pga de som kört truck vid huvudlagret varit slarviga med paketen så är personalen mycket tillmötesgående och proffsiga och man får en ny vara utan några problem
Jag kommer aldrig att ifrågasätta nyttan med träslöjd i grundskolan igen. Köpte en garderob på Jysk. Flertalet delar fick jag borra egna hål i eftersom hålbilden felade på flera centimeter. Men billig var den.
Sådär tycker jag att det är. Ingen jättebra kvalitet på varorna. Men det finns ju att välja på
För möbler är Jysk bäst, rekommenderar
Comment on this business

to add JYSK Sverige map to your website;