facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mio Lidköping

Mio Lidköping

About

Varmt välkomna till Mio Lidköping på Facebook!
Här delar vi med oss av trender, inspiration och lokala nyheter.

Address: Änghagsgatan 2, 53140 Lidköping
Phone: 0510-24810
City: Lidköping
Zip Code: 53140



related searches:
Similar places near
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 21 meter Mio Lidköping
JYSK Sverige JYSK Sverige 49 meter Det är inte mycket att berätta om när man kommer in i en affär när det pågår ombyggna...
Sanova Sanova 1 km Sanova är stolt representant för några av Europas finaste badrumsmärken, som Astro Li...
Läckö Kök Läckö Kök 1 km Läckö Kök
Hos Belma Hos Belma 2 km Hos Belma finns heminredning, hemtextil, mattor, m.m - Kvalitetsvaror till oförskämt ...
Inspirera Inspirera 2 km Jätte trevlig butik, bra service och mycket fina grejer.
EM Home Lidköping EM Home Lidköping 3 km För dyra priser överlag.
Reviews
Det är som affären står still. Rea hit å rea dit men inget ändras
Trevlig möbelaffär med hjälpsam personal som tar sig tid att hjälpa dig om man är intresserad av någon möbel. Tog sig verkligen tid bör vi snurrade och virrade runt efter utemöbler.
Mycket underbart när det gäller allt
En härlig butik Varm och välkomnande personal Och ett gigantiskt utbud av mer eller mindre allt du behöver för ditt boende Ja inte vitvaror såklart
Är mycket förtjust i denna affär, önskar bara att plånboken vore mer välfylld och att det fanns fler kvadratmeter hemma att placera utbudet på....
Köpte flera Deltaco lampor Smarta hem förra året hos Mio. För ett par veckor sedan började den ena lampan leva sitt eget liv. Tände och släckte sig hur som helst trots inställningar. Idag åkte jag till Mio med den. Behövde bara säga att den strulade. Mannen jag pratade med sa "hämta en ny, kan inte lämna kassan eftersom jag är själv". Woow, vilket kundbemötande.
Mio har bra kvalite' på sina varor. Kunnig och trevlig personal. Så skönt att kunna känna på de varor som man eventuellt tänker köpa. Handla på nätet i all ära. Men om varan inte passar som du tänkt så ska den skickas tillbaka kors och tvärs över världen. Prata om miljötänk!
Trevligt, inte alls så dyrt, ofta bra kampanjer å trevlig personal
Mycket trevlig personal. Stor och bra parkering. Gratis. Säljer underbara Sängar ex. Har Hemkörning+att de sätter ihop grejerna man köpt. Och tar med allt skräp, Allt emballage.
Struligt med leveranser. När väl varan är framme så meddelas det att möbelleverantören har glömt att skicka med en av dörrarna till ett vitrinskåp. KVALITETSKONTROLL GÄLLER INTE BARA SJÄLVA VARAN UTAN ÄVEN ATT ALLA DELAR som tillhör möbeln är med. Har man beställt montering av en vara innebär det att alla delar ska vara på plats. Det är inte första gången det har varit strul och oklarheter med Mio Lidköping. KVALITETSKONTROLL av varor och SERVICE är något som behöver förbättras annars finns det inte längre incitament att handla där utan IKEA blir då en mycket bra utmanare.
Comment on this business

to add Mio Lidköping map to your website;