facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kåsebergaodlingen

Kåsebergaodlingen

About

Odlar och säljer giftfritt odlade grönsaker, rotfrukter och bär. Egen butik.

Story

Vi, Dong och Martin, har tagit över Kåsebergaodlingen, en giftfri odling som grundades redan 1954 och sådeles var en av Sveriges första uttalat giftfria odlingar. För er som känner till odlingen så är tanken att driva verksamheten vidare i samma anda och utveckla varsamt. Vi kommer även i fortsättningen ha öppet i butiken där vi säljer egenodlade tomater, gurkor, meloner, ägg samt allahanda grönsaker och rotfrukter. Dessutom erbjuder vi jordgubbar och hallon till självplock. Varmt välkomna!

Address: Peppingevägen 79-11, 27178 Löderup
Phone: 0709668818
City: Löderup
Zip Code: 27178



related searches:
Similar places near
Peppinge Produkter AB Peppinge Produkter AB 2 km En trevlig plats med goda rotfrukter.
Herr Dantoft Interiør Herr Dantoft Interiør 4 km Välkommen till Herr Dantoft Interiør. Vi är ett kreativt företag i Tjugosjus by på Ö...
Handlar´n i Löderup Handlar´n i Löderup 6 km En trevlig liten närbutik som erbjuder, förutom livsmedel och dagligvaror, Post &...
Reviews
Mycket goda, bra och närodlade grönsaker!
Kommer dit, ingen säger hej eller tittar på en. Jämfört med andra gårdsbutiker runtom man fått så fint mottagande. Bra produkter.
Härligt ställe med lokalodlade grönsaker och frukter, samt lite ost från andra ställen i närheten. Väl värt ett besök! Supertrevlig och hjälpsam personal!
Fräscha grönsaker, frukt mm
Bra kvalitet och service.
Köp inte deras färskpotatis! Vi gjorde tyvärr så. Fullt med djupgående svarta fläckar för att nu inte tala om alla upptagninsskador! Botten!
Tomaterna håller världsklass!
Köp mer ekologisk. Här finns det Vad man behöver i grönsaksväg.
En del hemodlat men tyvärr väldigt mycket inköpt utan märkning på var det kommer ifrån.
Jättegoda grönsaker och de som jobbar där är trevliga och hjälpsamma. Odlar egna ekologiska grönsaker och har kryddor mm. En favorit på Österlen.
Comment on this business

to add Kåsebergaodlingen map to your website;