facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handlar´n i Löderup

Handlar´n i Löderup

About

Ombud för: PostNord, DB Schenker Privpak, DHL, Apoteket samt Systembolaget

Öppettider:
Måndag-Fredag: 08.00-18.30
Lördag: 08.00-14.00
Söndag: 08.00-13.00

Story

Handlar´n i Löderup är en liten livsmedelsbutik med ett brett sortiment. Vi öppnar kl. 08.00 alla dagar! VÄLKOMMEN hälsar Patrick med personal!



"Handlarn i Löderup är en lokal servicebutik/närbutik med fokus på att erbjuda ett brett sortiment av i huvudsak livsmedel samt en god kundservice. Vi är ombud för PostNord, DB Schenker, DHL & Bring. Vi är även ombud för Apoteket, Systembolaget, Svenska spel Lottombud, Folkspel Bingolotto & Sverigelotten samt inlösare av värdeavier från Bankgirot, Plusgirot, Swedbank och Sparbankerna. Hos oss hittar ni också den populära Österlenflaggan som finns i komplett fasadset eller bara själva fasadflaggan. Den finns som vanlig flagga i två olika storlekar samt som vimpel i tre olika storlekar. Välkomna! :"
Address: Storgatan 44, 27176 Löderup
Phone: 0411524484
City: Löderup
Zip Code: 27176


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:30
Tuesday: 08:00 - 18:30
Wednesday: 08:00 - 18:30
Thursday: 08:00 - 18:30
Friday: 08:00 - 18:30
Saturday: 08:00 - 14:00
Sunday: 08:00 - 13:00

Similar places near
Herr Dantoft Interiør Herr Dantoft Interiør 2 km Välkommen till Herr Dantoft Interiør. Vi är ett kreativt företag i Tjugosjus by på Ö...
Södra Kompaniet Södra Kompaniet 3 km Vad ska jag säga? En perfekt korv på en perfekt komponerad korvtallrik. Att lägga näs...
Kåsebergaodlingen Kåsebergaodlingen 6 km Mycket goda, bra och närodlade grönsaker!
Kåsessons Café & Lanthandel Kåsessons Café & Lanthandel 7 km We visited this bistro for a coffe, lemonade and cake. Needless to say... tasty and d...
Reviews
En trevlig liten närbutik som erbjuder, förutom livsmedel och dagligvaror, Post & Apotekservice, uthämtning av beställda varor från systembolaget. Denna butik är navet i vår by Löderup
Denna lanthandel är unik, förvånansvärt hur stort utbudet är och hur ofta det hänt att det finns det jag behöver trots att jag tvivlat innan jag gjort ett besök. Det jag personligen uppskattar är att i utbudet finns ett generöst tilltaget sortiment med proteinbars, proteinglass med mera. Sen hur tillmötesgående personalen är med att ta in det som man önskar i sortimentet. Så personalen, vänligare personal får man leta efter. Alla 3 har ofta något ord över till kunderna och det ger en familjär känsla. Jag såg någon kritisera prissättningen, vill bara säga att inte bara denna butik ligger högt utan det gör dem flesta små butiker o det handlar om överlevnad. Jag ser hellre att butiken kan bli kvar och jag betalar ett par kronor extra än att den läggs ned. Vi ha dessutom både apotek, systembolag och post i denna lilla butik. Så liten men har så mycket!
Tyvärr. INGET positivt. En vara till mig var skrivet med ett ”h” i namnet Thor. Så har min namnteckning sett ut i 57 år. Jag har kvitterat ut körkort, pass och ett flertal varor på andra utlämningsställen utan problem. Dock inte i Löderup!! Jag vet att utlämningsställen ska vara noggrann. Det har fungerat överallt annars. Där har förutom noggrannhet även funnits ’sunt förnuft’. Vilket uppenbarligen saknas hos Handlarn i Löderup. Hans brist kostade mig 388kr.
Kanonfin lanthandel med personlig service, utgör ombud för systembolag, posten och apoteket. Chefen är väldigt stark och hjälper en gärna att bära tunga matkassar om man behöver hjälp med det! Väl värt en extra omväg.
Väl sorterad butik på landet. Med en prisbild i den högre klassen. En tur till Lund eller Simrishamn kan lätt finansieras på en matkasse. Trevlig personal, men priset tar priset.
Inte det största utbudet kanske men finns vad man behöver. Något dyrt också kanske
Utöver en bra butik är personalen verkligen hjälpsamma.
Bra affär med bra utbud. Saknar bara lite mer grönsaker och frukt.
Lanthandel från förr. Vi pratar handskrivna prislappar. Unikt.
Dyrt men bästa personalen man kan hitta
Comment on this business

to add Handlar´n i Löderup map to your website;