facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södra Kompaniet

Södra Kompaniet

About

Södra Kompaniet tillverkar hantverkskorv, charkuterier och delikatesser samt serverar högkvalitativ snabbmat i våra lilla restaurangdel.

Address: Hagestadborgsvägen 243, 27177 Löderup
Phone: 0046739223323
City: Löderup
Zip Code: 27177


Similar places near
Handlar´n i Löderup Handlar´n i Löderup 3 km En trevlig liten närbutik som erbjuder, förutom livsmedel och dagligvaror, Post &...
Kåsessons Café & Lanthandel Kåsessons Café & Lanthandel 5 km We visited this bistro for a coffe, lemonade and cake. Needless to say... tasty and d...
Reviews
Vad ska jag säga? En perfekt korv på en perfekt komponerad korvtallrik. Att lägga näsan nära korven och känna dofterna spraka i näsborrarna precis som när man provar vin förhöjer upplevelsen ytterligare. Köpte givetvis med mig en hel kasse korv hem också - precis som varje sommar.
Åk hit. Punkt. Gillar du korv och kärlek till korv måste du åka hit. Sällan har en korv varit så mycket värd sina 85:- Tillbehören är första klass. Framförallt den friterade potatisen som är just bara finfin friterad färsk potatis. Fräsiga early adopters i noga uttänkta avslappnade semester-outfits, ditresta 08-or med jag går före i kön-, har all tid i världen för jag är jordens mittpunktmentalitet och pedagogiska högljudda twitter-hipsterfamiljer med stort matintresse och barn utan med tyglar får du på köpet. Korven är värd det med!
Trevlig personal. Väldigt god mat - jag tog en utsökt chili som serverades i en riklig portion! Nästa gång ska jag ha med en kylbag så jag kan shoppa loss i korv-/köttdisken!
Sjukt bra korv. Man gör allt från grunden. Verkar tycka att det är roligt. Har bra tillbehör, bra dryck. Bra pris. Det är full pott på det mesta.
Bra mat och mysigt ställe. Väl värt ett besök!
Åt Texas Chili som var mycket god till lunch. Har många gånger köpt hem deras goda korvar, speciellt chorizon är mycket god. Väl värt ett besök
Helt fantastisk korv! Åt på plats, önskar att vi haft möjlighet att köpa med oss. vilket man kan! Åt pizzakorven och min tjej åt chorizon, båda var underbart goda!! Den rostade potatisen var krispig och hemslagna aiolin en av de bästa jag ätit! Plus heminlagda gurkan och rödlöken = matmagi!!!! För 90 kr! Så mycket kärlek i det här mathantverket! Missa inte denna lilla pärla på Österlen!
En riktig pärla! Jättegod mat och trevlig personal. Vi kommer absolut tillbaka.
Butiken var liten och fylld med fantastiska korvar och lite sköna delikatesser i kylarna. Åt på deras systerrestaurang som stärkte uppfattningen - bäst i hela Österlen på chark!
Supergoda korvar, smarriga friterade potatisar å goda tillbehör. Helt klart värt ett eller flera besök
Comment on this business

to add Södra Kompaniet map to your website;