facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kallbergs

Kallbergs

About

Välkommen till Kallbergs!

Vi har butik både i Stenungsund och Uddevalla. Vi har det mesta du behöver från Bluetooth-högtalaren till kompletta kök.

Story

Välkommen till Kallbergs!

Vi har butik både i Stenungsund och Uddevalla. Vi har det mesta du behöver från Bluetooth-högtalaren till kompletta kök.

Uddevalla:
Trädgårdsgatan 6
451 31 Uddevalla

Stenungsund:
Strandvägen 52
444 31 Stenungsund

Address: Strandvägen 52, 444 31 Stenungsund
Phone: 030365150
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Electroluxhome, Euronics sweden
Similar places near
Flügger Färg - Stenungsund Flügger Färg - Stenungsund 30 meter Väldigt bra färg och tapeter. Personalen är mycket kompetent och bra!
AO Vintage Cykel & Scooter AO Vintage Cykel & Scooter 63 meter En sida om AO Möblers Vintage tävlingcyklar och Scooters.
E-tea tehandel E-tea tehandel 216 meter Rekommenderas!!!!....bästa teet och mycket snabb leverans...
Sundsborg Sundsborg 308 meter
Golv Till Tak I Stenungsund Golv Till Tak I Stenungsund 333 meter Jättenöjda med våran badrumsrenovering! Proffsiga snabba och hjälpsamma! Rekommendera...
Kamerahuset i Stenungsund Kamerahuset i Stenungsund 370 meter Det finns det mest inom fotografering, fotograferar bilder för körkort, Id mm
Dixon Dixon 410 meter Dixon är Västsveriges ledande specialbutik för ytterplagg. Vi finns på Stenungstorg, ...
Stenungsundshem AB Stenungsundshem AB 420 meter Snabba med att få ut servicegubbar, som också är väldigt bra att ha o göra med.
Hemtex Hemtex 443 meter Ganska liten butik som bara verkar ha en bråkdel av vad som finns på deras hemsida.
Stenungs blommor Stenungs blommor 455 meter Super proffs och väldigt trevligt bemötande!!! Kommer absolut komma tillbaka!
StenPiren StenPiren 514 meter Kanon trevliga personal.Kanon fina kläder. Hit kommer jag att handla ännu mera grejer...
Life Stenungsund Life Stenungsund 628 meter I denna affär säljs.vitaminer eller kosttillskott som din kropp behöver för att må br...
Fastighetsbyrån Stenungsund Fastighetsbyrån Stenungsund 719 meter Mycket bra info!
K&B Cycle K&B Cycle 1 km Reservdelar till Amerikanska Veteranmotorcyklar.
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 2 km Shopping och detaljhandel i Stenungsund
Fyndmix Sverige Fyndmix Sverige 4 km Vi är ett företag som säljer partier av olika slag i en fysisk butik.
Kullens Handelsträdgård Kullens Handelsträdgård 5 km Alltid bra, får hjälp o tips när jag helst behöver. Är ofta där. Tack
Reviews
Bra service och trevlig personal! Köpte luftvärmepump och fick bra råd av Alexander i kassan då han hade bra koll på området vi bor på, han rekommenderade en som passa perfekt för huset. Vi är väldigt nöjda med montören också som svarade på alla frågor man hade angående luftvärmepump. Rekommenderas starkt!
Kan varmt rekommendera Kallbergs. Jag har köpt flera uppsättningar vitvaror, tv-apparater, högtalare och nu senast ett kök. Proffsig service och bra priser och i de fall där det strulat med produkten så har Kallbergs alltid löst det på ett riktigt bra sätt. Jag kommer att fortsätta handla av Kallbergs. Ett extra plus också till Anders som ritade vårt kök, mycket bra och kunnig service.
Strålande service, dom hade til och med en fläktmotor hemma på hyllan till en av värmepumparna. Till en utedel Fuji Rog 09 Lmbc
Dyrare jämfört med liknande elektronikkedjor , personal är hjälpsam men säljande. Men är långt till andra elektronik affärer. Så bra för att spara på resandet.
Super trevlig och hjälpsamma kunnig personal
De som arbetar i butiken är fantastiska. Enda butik i deras områda så gott det går. Berättar för så många jag kan när nån frågar.
Bra och snabb service, och trevlig personal
Hade problem med en luftvärmepump som jag köpte på InSeMo, Karlbergs tog över garantiärendet och Carl såg till att lösa det på ett bra sätt, är mycket nöjd trots att det tog lite tid. Tack för hjälpen Carl.
Skulle inte ens köpa en brödrost här!
Har inte handlat så mycket här. Men när jag gjort det så har personalen alltid varit kunnig.
Comment on this business

to add Kallbergs map to your website;