facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenungsundshem AB

Stenungsundshem AB

About

Välkommen till Stenungsundshem! Vi är det kommunala bostadsbolaget i Stenungsund och äger och förvaltar ca 2000 hyreslägenheter och lokaler.

Story

Stenungsundshem äger och förvaltar bostäder och lokaler i Stenungsund. Vi har ca 2000 lägenheter, till övervägande del i centrala Stenungsund samt i ett antal radhusområden i kommunens ytterområden.

Vi ser vår sida på Facebook som en bra mötesplats för alla som vill diskutera sitt personliga boende - både med varandra och med våra medarbetare. Vi svarar på frågor ställda på Facebook under våra arbetstider och ambitionen är att svara så fort som möjligt. Ibland kan det dock dröja någon dag och det ber vi om överseende med.

Har du problem eller mer specifika frågor gällande t ex din egen bostad hos oss är det alltid en felanmälan som ger dig snabbast hjälp. Du gör en anmälan enkelt via nätet, på telefon eller genom att besöka oss.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att det är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller angrepp på enskilda individer, svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare.





"Stenungsundshem är ett kommunalt bostadsbolag som tillhandahåller hyresrätter i Stenungsund. Vår kundtjänst tar emot besök måndagar 13:00-18:00 samt onsdagar 09:00-12:00. Övriga tider endast bokade besök. Se vår hemsida för mer information samt hur du bokar ett besök."
Address: Östra Köpmansgatan 6, 444 21 Stenungsund
Phone: 0303-686 00
City: Stenungsund
Zip Code: 444 21



related searches:
Similar places near
Sundsborg Sundsborg 146 meter
Fastighetsbyrån Stenungsund Fastighetsbyrån Stenungsund 300 meter Mycket bra info!
Kallbergs Kallbergs 420 meter Bra service och trevlig personal! Köpte luftvärmepump och fick bra råd av Alexander ...
Reviews
Snabba med att få ut servicegubbar, som också är väldigt bra att ha o göra med.
Sämsta verksamhet i hela landet! De vill renovera deras lägenheterna från hyresgästernas om någon vill flytta. De skicka vidare flera faktura trots att man har lämnat allting och fick godkänt på besiktning
Jag har inte varit här personligen mer än på nätet.
.när jag pratade med en av dom i receptionen i telefonen så verkade det som hon lyssnade på henne bredvid för hon hörde ju inte vad jag sa ju.hon bredvid kan väl vänta.jag blev osäker o stressad.
Dåligt service. Brister i många av deras lägenheter med röklukt. Kräver hyresgästen på full betalning trots att man ej kan använda utrymmen i lägenheten pga röklukt. Fruktansvärt dålig kompetens. Skulle starkt rekommendera andra alternativ så du inte sitter låst i ditt hyreskontrakt.
Så otrevligt bemötande av de flesta
Dålig service..Dom säger att dom ska fixa saker men det är inte säkert att det blir gjort..
Trevligt men svårt att få veta om du fått den sökta lägenheten.
Jättefin personal trevliga och hjälpsamma, alltid lika trevligt att få hjälp om det behövs. Typ toa lock ‍
Mysigt men lite nära vägen.
Comment on this business

to add Stenungsundshem AB map to your website;