facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kebabköket

Kebabköket

About

Kebabköket är en medelhavsinspirerad restaurang med kebab och grillspett som specialiteter och även vegetarisk. Vi är Kebabens hemadress i Oskarshamn.

Address: Slottsgatan 17, 572 31 Oskarshamn
Phone: 049114141
City: Oskarshamn
Zip Code: 572 31



related searches:
Similar places near
Åströms Restaurang - Sportsbar & Nattklubb Åströms Restaurang - Sportsbar & Nattklubb 404 meter 01.30 och ljudmattan från er inrättning är vedervärdig. Basen går genom väggarna två ...
Hansen Ranch Hansen Ranch 8 km Översatt av Google Trevligt neiborhood Original Nice neiborhood
Reviews
Har stannat här ett par gånger på genomresa. Stor meny med många variationer och helt ok kebab. Fräscha lokaler med möjlighet att sitta utomhus på sommaren.
Första besöket, men riktigt god kycklingkebab. Kommer jag fler ggr till Oskarshamn kan jag gå dit igen.
Väldigt god kebab och väldigt bra stark såsMat: 5/5
Ett av de bästa ställena om man gillar kebab! Mycket variationer på rätter, olika såser etc. Finns även andra alternativ än kebab.
Bra service, tog en Rhodosrulle och min vän en kebabmix. Rhodosrullen får 10/10 kebabmix får 6.8/10, riktigt bra gyros, såsen kan de jobba på. Rekommenderar om ni är här.
Lite smaklös gyros men i övrigt gottMat: 2/5
Bästa kebaben i hela stan. Om du är hungrig och ska käka på stan så rekommenderar jag KEBABKÖKET. Dom är snabba och mycket vänliga. Så nästa gång du är i stan och ska käka så måste du komma hit.
Inget ont att säga, bara väldigt god mat och supertrevlig personal. Mat: 5/5
Hej, mitt namn är Bullen, ägaren av kebabköket. Jag är stolt över hur långt min matkedja hat tagit sig. Nu blir jag sugen på Elefatkött. Borde börja göra Elefantkebab... Köttet vi använder är hästkött, mums.
Fräsch lokal, trevlig personal, stor meny och riktigt stora portioner så man faktiskt blir mätt. Lätt bästa kebaben! Vegetariska alternativ: Du gör din egen meny med tillbehör, så det är lätt att göra den vegetarisk. Barnvänlighet: Liten servering inomhus så man har överblick över barn. Inga trappor eller liknande. Parkering: Parkering finns precis utanför
Comment on this business

to add Kebabköket map to your website;