facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åströms Restaurang - Sportsbar & Nattklubb

Åströms Restaurang - Sportsbar & Nattklubb

About

Åströms Sportsbar
Bar - Sportsbar - Restaurang - Nattklubb

Story

Välkommen till Oskarshamns hetaste bar, restaurang och nattklubb.

Oavsett om det är för maten eller gemenskapen så kommer vi att göra allt för att du ska trivas hos oss. God mat & dryck i trevlig atmosfär och självklart en underbar personal. Ta en öl och ät gott i vår bar, restaurang eller vill man mingla och träffa nya människor så kan man besöka vår nattklubb som har öppet alla lördagskvällar mellan 23.00 - 02.00 med slampiga DJ's ända från Mönsterås till Mållila och Hultsfred. För den som är sportintresserad, följ ditt favoritlag på någon av tv-skärmarna i vår sportsbar.

Åströms - Ett perfekt nöje för oss vuxna!!!

Åströms the Place to be happy!

Address: Hamngatan 6A Oskarshamn, 572 30 Oskarshamn
City: Oskarshamn
Zip Code: 572 30


Similar places near
La Scala La Scala 227 meter Nattklubb och restaurang i Oskarshamn.
La Scala & Terazzen Oskarshamn La Scala & Terazzen Oskarshamn 227 meter Det bästa...
Terazzen Terazzen 262 meter
Kebabköket Kebabköket 404 meter Har stannat här ett par gånger på genomresa. Stor meny med många variationer och helt...
Ninos Pizzeria Ninos Pizzeria 698 meter Tunna pizzor men kanterna var alldeles för små och hårda. vitlöksåsen smakade inte my...
Hansen Ranch Hansen Ranch 7 km Översatt av Google Trevligt neiborhood Original Nice neiborhood
Reviews
01.30 och ljudmattan från er inrättning är vedervärdig. Basen går genom väggarna två kvarter bort! Ingen svarar på telefonnumret till Mats Åström ni frontar med på er sajt. Är det här ens tillåtet?
Kan ni snälla sänka volymen och basen på er uteservering!? Ni håller hela kvarteret vakna. Och ni svarar inte heller på numret som finns på er hemsida. Har pågått sedan 23.00 och vi har småbarn.
Bra service och trevlig personal, öppnade upp uteserveringen för mig och frugan trots att den för kvällen var stängd. Riktigt bra smashburgare från sommarmenyn käkade vi också!!! Bra!!!
Otroligt bra mat! Världsklass Trevlig personal, bra stämning, kall öl.
Högljut och trångt på julaftonskvällen. Om jag går hit igen så är det en att dricka mig full, inte för att sitta vid ett bord med vänner eller familj och njuta av den öl. Den här gången blev det ingen öl för mig, vände i dörren, men kommer tillbaka när de alkoliserade smålänningarna taggat ner eller somnat.
Kanske det mysigaste stället i Oskarshamn. Jag har varit där flera gånger de senaste åren och alltid blivit bra bemött. Maten var väldigt god och vällagad senast och det var tur vi hade beställt bord god tid i förväg då det verkar vara fullsatt allt oftare. Den nya resturangdelen är väldigt trevlig och ombonad.
Trevligt att sitta ute på baksidan på den lite finare ute terrassen där kan man både äta och dricka själv tog jag bara någon öl tillsammans med mina musikerkamrater trevlig baksida med lite livligare sportbar och flera lcd skärmar om man vill se fotboll vm engelska ligan å mycket mer
På tillfälligt besök i stan, hittade detta ställe av en slump. Överraskande goda hamburgare, mysig och avslappnad atmosfär och bäst av allt trevlig personal.
Mycket bra utbud och otroligt bra och trevlig personal. Jag kommer absolut att gå dit igen och rekommenderar helt klart Åströms restaurang och sportbar.
Fantastiskt å nu snackar vi Hamburgare å sen att dom har super trevlig personal gör inte saken sämre Rekommenderar verkligen
Comment on this business

to add Åströms Restaurang - Sportsbar & Nattklubb map to your website;