facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kingpin Västervik

Kingpin Västervik

About

Med 12 bowlingbanor och Västerviks kanske bästa burgare är vi det perfekta stället för lunch, middag, afterwork och evenemang.

Story

Vår restaurang blev utnämnd till årets restaurang i Västervik 2012 (enligt VTs läsare). Där serverar vi en mycket god och vällagad lunch varje dag.

Genom våra 12 banor kan vi ta emot stora sällskap som vill bowla, umgås och kanske ta en öl, en perfekt plats för vänner, grannar, företag svensexan och mycket annat!

Gå gärna in på vår hemsida och läs om våra matpaket där bowlingen givetvis ingår!



"Kingpin Västervik är det perfekta nöjesstället i Västervik. Kom in och spela bowling eller shuffleboard, varför inte ta en burgare med?"
Address: Idrottsgatan 2, 59350 Västervik
Phone: 049010132
City: Västervik
Zip Code: 59350



related searches:
Similar places near
Subway Västervik Subway Västervik 1 km Superbra! Personalen var så trevlig och aldrig sett ett så snyggt och rent subway inn...
Bc-lunchbar Bc-lunchbar 2 km Perfekt lunchbar. Finns inte många kvar.
Reviews
Var där för några månader sen och drack öl och körde bowling med klassen. Väldigt roligt måste jag säga, finns även möjlighet att köra shuffleboard vilket också är super kul!
Finns en anledning att dem inte lägger upp priser på hemsidan. Det är dyrt, dem tar även betalt för att hyra skor som man bowlar med. Vad är nästa grej? Extra betalt för att sitta när man väntar på sin tur ?
Kul med disco bowling, lite högre musik volym skulle inte skada
Jag rekommenderar att äta lunch här. Det är lunchbuffé med två olika rätter samt en variation av sallad. Har alltid varit gott de gånger jag varit där och mätt har man blivit. Nån gång ska jag testa på att gå dit kvällstid då man kan bowla och äta. Hur det är får jag yttra mig om när det är gjort.
Bowling och Shuffleboard. Också bar och mat men ingen mysig miljö. Har mer att jobba på där.
Mycket trevlig bowlinghall och med bra mat
En bekväm plats att spela, jag rekommenderar
Bästa hamburgarna i stan. Varje tugga är himmelsk! Några kronor mer än andra ställen så som bk och max, men verkligen värt det.
God mat men otrevlig personal. Lite för höga priser
Trevlig personal och god mat
Comment on this business

to add Kingpin Västervik map to your website;